Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie tak ale jeśli niezdąze zrobić to może bym wpadł na jakiś spocik niebyłem jeszcze na żadnym bedzie okazja :)i można osłuchać jęsli moge oczywiscie :>

POMPA WSPOMAGANIA :gwizdanie: w ciemno ci pisze, p[rzerabialem to :cool1:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie tak ale jeśli niezdąze zrobić to może bym wpadł na jakiś spocik niebyłem jeszcze na żadnym bedzie okazja :)i można osłuchać jęsli moge oczywiscie :>

POMPA WSPOMAGANIA :gwizdanie: w ciemno ci pisze, p[rzerabialem to :cool1:

sprawdz najpierw poziom plynu, bo moze tylko ubyl

Opublikowano

No pieknie wyszedl spociki... ja niestety mam problemik z autkiem a wlasciwie chyba z jedna z opon i przemieszczanie sie powyzej 60km/h grozi wstrzasem mózgu.. najprawdopodobniej mam balona...

czekam tylko na odwilz i ogarniam temat..

Opublikowano

:bry:

U mnie na parking wjechała ładowarka i usuwa zalegający śnieg. :dance: Najwyższy kuna czas :evil:

Opublikowano

doładowania simplus i mixplus taniej, Rafi zakupił tez ode mnie :gwizdanie: w razie co na priv :cool1: pozdrawiam

Opublikowano

doładowania simplus i mixplus taniej, Rafi zakupił tez ode mnie :gwizdanie: w razie co na priv :cool1: pozdrawiam

polecam :good:

Opublikowano

majki, a za ile masz najtańsze? :>

Opublikowano

Jezeli faktycznie to anglik to musial trosze poprzespawywac apre rzyczy i pociac :chytry: i no spoto plastikow wymienic podejzewam ze to europa jest

Opublikowano

W poliftach zazwyczaj w drzwiach pasażera nie ma bębenka zamka ;) Na moje to angol ze zbyt dużymi kołami ;) 19" to moim zdaniem przesada w B5, robi się lekkie przerysowanie.

PS. kolor też mi się nie widzi... to nie jest eskowy Nagaro Blue ;)

Opublikowano

1zloty :polew: a tylko dlatego ze juz niema Turbodymomena :polew: :gwizdanie: Zastopil go inny :hi:

Gość -makaveli-
Opublikowano

siemka.i co z tą zmieniarką(Philips 8 x CD)?? nikt nie chce?? jak dają trzeba brać :good: nie chce ani grosza za nią, nie używam jej więc tylko zalega w bagażniku.[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:22_________________________________________________90209_600.jpeg

Gość -makaveli-
Opublikowano

ja moge ja wziasc jak nikt niechce :naughty:

ok.to albo na jakimś spocie ją wymontujemy albo przy okazji w bydgoszczy podjedziesz(daj znać na priv szybciej)