Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

kto jeszcze chętny na gokarty? :naughty:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie się Winczako podziewa? Trzeba Go pogonić, może zrezygnuje z S4 i się na mały bolid przesiądzie :wink:

Opublikowano

Taka sytuacja...przodu nie dalem rady ale caly gril oklejony chromem i xenon w przedliftowych tmp_2014_03_21_16_10_341600378299.jpg

Chrom jest tez wokol tylnej szyby ;D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bry .

Ja to nie smialem sie. A wrecz myslalem czas gonic auto bo jest w zasiegu takich tjuningowcow. Takie a5 jak u kolegi wyzej ciezko zobaczyc zwiesniaczona. Juz z b6 jest tez lepiej byle buc sobie nie kupi. A b5 niestey takie zmodzone rarytasne poza forum ciezko zobaczyc, nawet serie z mega dobrym kolem.

Opublikowano
Bry .

Ja to nie smialem sie. A wrecz myslalem czas gonic auto bo jest w zasiegu takich tjuningowcow. Takie a5 jak u kolegi wyzej ciezko zobaczyc zwiesniaczona. Juz z b6 jest tez lepiej byle buc sobie nie kupi. A b5 niestey takie zmodzone rarytasne poza forum ciezko zobaczyc, nawet serie z mega dobrym kolem.

Nie no widziałem kilka szt w Bydgoszczy zrobione z jajem

Opublikowano

u mnie co raz bardziej prawdopodobne ze na gokardach tez sie pojawie ;-)

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

ma ktos boxa dachowego?

Opublikowano

u mnie jest 80% że jadę na Toruń :wink: Tylko sobie tak myślę że moglibyśmy jechać jakąś większą grupą oczywiście chodzi mi o tych co jadą z BDG fajnie będzie to wyglądać :naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany 23-03-2014 at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2014 at 17:02 ----------

Opublikowano

Z Passatów na kartingach będzie jakieś 15 osób. Mobilizujcie siły i wpisujcie na listę. Możecie zabrać kochankę, czy dziewczynę - wszystko jedno - byle godnie reprezentować klub A4. Rezerwacja toru jest na godzinę 14:30. Uwaga - sprzęt jest naprawdę na wysokim poziomie, i adrenaliny wystarczy nawet dla największych twardzieli :naughty:

Opublikowano

Wszyscy już przegonili "zimę"? :wink:

Opublikowano

Ja tez jeszcze na zimie latam :/ musze zamowic wulkanizacje w koncu..

Opublikowano
Opublikowano