Robertuss Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Siemanko wszystkim ;) Cześć Mordeczko
rocco26l Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 bula 87 i co z jakim spotem ???? myślisz co ???? może dziś by się coś wymyśliło
przemciotorun Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Bula nie mogle odebrac jak dzwoniles, ale mam nadzieje ze sms doszedl?
winczako Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 koledzy, rozumiem, ze lista na niedzielny spot jest nieaktualna? DOPISYWAĆ SIĘ!
szewczyk91 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 koledzy, rozumiem, ze lista na niedzielny spot jest nieaktualna? DOPISYWAĆ SIĘ! Gdzie lista bo szukam i ślepak ze mua ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- koledzy, rozumiem, ze lista na niedzielny spot jest nieaktualna? DOPISYWAĆ SIĘ! Gdzie lista bo szukam i ślepak ze mua Dopisany
bula87 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 bula 87 i co z jakim spotem ????myślisz co ???? może dziś by się coś wymyśliło właśnie wróciłem z pracy na jutro możemy wieczorem się ustawić PW ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Bula nie mogle odebrac jak dzwoniles, ale mam nadzieje ze sms doszedl? tak doszedł dzięki już zamówione jutro kurier jest u mnie
bula87 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Bartek i co masz numer dostałeś info ? no ba i już zapisany jutro zadzwonię jak będę miał chwilę wolną w pracy
adamshimself Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Panowie, gdzie w Bydgoszczy lub Inowrocławiu znajdę hamownię 4x4 za mniej niż 200PLN?
szewczyk91 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich Słuchajcie chce wymienić teleskopy i sprężyny w samochodzie lecz nie mam pojęcia co kupić, chce żeby był lekko obniżony czyli tak jak obecnie wygląda bo są założone teleskopy bilstein i sportowe sprężyny firmy H&R -40mm. Tył jest już na wykończeniu przód jeszcze trzyma i jeśli o niego chodzi to się jeszcze zastanawiam czy wymieniać Myślałem żeby kupić takie coś lecz trochę czytałem o tej firmie i opinie są różne: Sprężyny sportowe Audi A4 B5 Sedan - 40 mm MTS (4031527610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Amortyzatory sportowe Audi A4 B5 kompl MTS-technik (4064600848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zastanawiam się jeszcze nad teleskopami firmy KAYABA (czy jakoś tak to się pisze) ale sprężyny na pewno będą sportowe, nie chce gwintu mówie z góry, a seryjnego zawieszenia tez nie założę, bo będzie stał za wysoko jak taka koza. Co myślicie?? Dodam tylko że mam ograniczony budżet max 1000zł
przemciotorun Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 te kayaby maja byc seryjne? i do tego sprezyna -40? bedzie pileczka jak uj....
szewczyk91 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 te kayaby maja byc seryjne? i do tego sprezyna -40? bedzie pileczka jak uj.... No słuchaj są zalożone zwykłe teleskopy blisteiny no firma jest zajedobra i sportowe sprężyny i jest dobrze znaczy było bo już wypukane dlatego jestem w kropce bo nie wiem co założyć a chce żeby został na tej wysokości co teraz
Rekomendowane odpowiedzi