eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kartingi w toruniu w niedzielę 6 kwietnia - czyli już jutro
ŁukaszA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam, czyli jakiś spocik się szykuje w niedziele? Gurban6- będziesz? Może bym podjechał pogadać
eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jest osobny temat poniżej. 6. Kwietnia, niedziela, zbiórka o godz. 13:30 przy torze kartingowym koło Moto Areny. Jeśli ktoś jeszcze będzie chętny na wyścigi, to zapraszam. Początek Wyścigów o godzinie 14:00
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jedzie ktos z tego klub ?? czy jak zwykle nie:decayed:
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właśnie dostałem tel, że gościu chce jutro przyjechać obejrzeć q7.. także ja wypadam niestety. Trzymajcie kciuki żebym sprzedał
bula87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właśnie dostałem tel, że gościu chce jutro przyjechać obejrzeć q7.. także ja wypadam niestety. Trzymajcie kciuki żebym sprzedał jak nie kupi to ... ...za nieobecność na spocie
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właśnie dostałem tel, że gościu chce jutro przyjechać obejrzeć q7.. także ja wypadam niestety. Trzymajcie kciuki żebym sprzedał jak nie kupi to ... ...za nieobecność na spocie pisałem do Ciebie smsa nie odpisałeś...pusc sygnał bo nei wiem ktory Twoj nr aktualny ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ---------- jedzie ktoś z a4 klubu czy nie? bo nie wiem jak niedziele planowac
przemciotorun Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja nie jade - nie ma mnie w domu
gurban6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam, czyli jakiś spocik się szykuje w niedziele? Gurban6- będziesz? Może bym podjechał pogadać Będę koło 14,ale nie na długo bo mam imieniny Ojca i muszę z nimi posiedzieć ale z godzinkę będę.Potem trzeba na następny spot jechać do Bysi,bo koledzy się zgniewają że tylko co jakiś czas pojawiamy się w Toruniu a u nich nie.Zmieniłem pracę,nie mam już wyjazdów zagranicznych,więc mam nadzieję i możliwości że częściej zawitam na spotach kuj-pom.
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja będę i Buła będzie! także choć ktoś będzie i mam nadzieje, że będzie kask już odkurzony
bula87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja będę i Buła będzie! także choć ktoś będzie i mam nadzieje, że będzie kask już odkurzony jak nikt więcej nie przyjedzie to idziemy
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 spoko pojdziemy posmigac z chlopakiam z pasków
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Hammer nie ma do rns d plyt niestety napisz do siemiana .......... gdzieś ....kiedyś płytę mi spalił......... a wogóle to nie lepiej rns-e 'a w stawić...zamiast tego radja
eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ogarniać się jutro Panowie i na spocik - trzeba bronić honoru Klubu
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Właśnie, trzeba skopać tyłki passatowcom I oczywiście godnie reprezentować nasz klub Ktoś się zbiera wcześniej na jakieś pogaduchy, czy po wyścigach?
winczako Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 po wysciagach. Rs4 jednak nie bedzie, koledze wypadla robota ;(. Szkoda bo piękna sztuka.
Rekomendowane odpowiedzi