eltom Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja na 100% będę wcześniej, co by porobić odciski palców na tych wszystkich świeżo czyszczonych autach Wszystkie trzeba przecież pomacać i obgadać
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 życzę miłej zabawy! brońcie naszego honoru. no i trzymajcie za mnie kciuki
gurban6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Artur wiesz kiedy wysyłka polarów? Jarko pisał że w po zlocie w sobotę,czyli powinien wczoraj wysyłać.
bula87 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzięki Wszystkim obecnym za "Wyścigowy Spot" petarda, już jestem pierwszy na liście kolejnego wyścigu zabawa pierwsza klasa niech żałują Ci co nie byli, a poza tym.... Artur fura na ten sezon rwie suty!!!
winczako Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Również dzięki! Artur, fura jest naprawde przezacna! Mysle ze takie aktywne spoty wiecej dają niż stanie i pie***e od rzeczy ;-). Tak że ja też się piszę nastęnym razem. btw, Jędrek - sprzedane???!
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 pan, który przyjechał obejrzeć auto delikatnie mówiąc.. upadł na głowę. jak powiedział kwotę to parsknąłem śmiechem.
winczako Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 musisz go pozwać o straty moralne..... w końcu na spocie nie byłeś przez ignoranta!
Artur82 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ja dziękuje za spota!! było MEGA Winczako przepraszam e tak uciekłem le miałem już koniec czasu ja na bank się pisze na taki kolejny spot!
musti Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pany kto ma w planach jechać na Rozpoczęcie do Lipna ?
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 musisz go pozwać o straty moralne..... w końcu na spocie nie byłeś przez ignoranta! zaoferował mi kwotę taką, po ile chodzą roczniki 2007/2008.. przed liftem z przebiegami ok 200 tys.
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Rownież jestem zadowolony, oby więcej takich spotkań Kto sie zastanawiał czy przyjechać niech żałuje, warto było... Tylko trochę chęci trzeba akurat temat co do frekwencji był poruszany i powiem szczerze że spodziewałem się więcej ludzi dziś...
przemciotorun Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pany kto ma w planach jechać na Rozpoczęcie do Lipna ? ja
musti Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pany kto ma w planach jechać na Rozpoczęcie do Lipna ? ja Ja może będę tylko pogoda musi być , buła też ma być mówił
Rekomendowane odpowiedzi