jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 to może w niedzielę chociaż jakieś pogaduchy?
szewczyk91 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja się piszę na wszystko byle mi pasowało
jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Panowie, potrzebna mi laweta - najlepiej z kierowcą. ktoś, coś? albo czyjś znajomy?
bula87 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę
przemciotorun Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ja moge teraz tez podjechac w sobote czy niedziele
gurban6 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Panowie, potrzebna mi laweta - najlepiej z kierowcą. ktoś, coś? albo czyjś znajomy? u mnie w pracy jest kolega co ma lawete ,ale to w Toruniu,jak cos mam namiary na niego,jeżeli Ci pasuje dzwoń do mnie 662131566
bula87 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ja moge teraz tez podjechac w sobote czy niedziele ja w niedziele bez problemowo, z sobotą gorzej, bo mam wyjazd do Poznania.. a może jakaś lista chętnych na spota w niedziele? 1. Buła 2. ....
slodki79 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Cześć panowie Jeśli spocik będzie w Toruniu to też się piszę na to jestem w Toruniu od niedawna więc przyjadę się przywitać
musti Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę dawaj do Lipna i nie świruj teraz
ŁukaszA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W maju to ja też się piszę na kartingi, to wszystko zależy od terminu
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 1. Buła 2. ja 3. Jędrek - jeśli Bydgoszcz, bo mgr trzeba pisać Grzegorz, a Twoj znajomy ma lawetę na 2 auta? bo taka jest potrzebna..
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 jak by byl jakis spot to prosze o wiadomosc sms lub tel....
bula87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cześć panowie Jeśli spocik będzie w Toruniu to też się piszę na to jestem w Toruniu od niedawna więc przyjadę się przywitać spot pewnie będzie w Bydgoszczy więc dawaj daleko nie ma w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę dawaj do Lipna i nie świruj teraz będę będę..o 7:00 wyjazd z Torunia podobno..kobieta mnie za*ebie jak sie dowie
musti Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cześć panowie Jeśli spocik będzie w Toruniu to też się piszę na to jestem w Toruniu od niedawna więc przyjadę się przywitać spot pewnie będzie w Bydgoszczy więc dawaj daleko nie ma w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę dawaj do Lipna i nie świruj teraz będę będę..o 7:00 wyjazd z Torunia podobno..kobieta mnie za*ebie jak sie dowie jak się dowie to skieruj ją do mnie do dalsze info to na którą planujesz tam być 9 ? bo ja nie wiem o której tam być właśnie
bula87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cześć panowie Jeśli spocik będzie w Toruniu to też się piszę na to jestem w Toruniu od niedawna więc przyjadę się przywitać w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę dawaj do Lipna i nie świruj teraz Cześć panowie Jeśli spocik będzie w Toruniu to też się piszę na to jestem w Toruniu od niedawna więc przyjadę się przywitać spot pewnie będzie w Bydgoszczy więc dawaj daleko nie ma w maju też się piszę na kartingi, do Lipna na 80% jadę, na niedzielne pogaduchy też się piszę dawaj do Lipna i nie świruj teraz będę będę..o 7:00 wyjazd z Torunia podobno..kobieta mnie za*ebie jak sie dowie jak się dowie to skieruj ją do mnie do dalsze info to na którą planujesz tam być 9 ? bo ja nie wiem o której tam być właśnie będziemy na łączach
slaviozo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie gdzie w bydzi fajnie obszyja kiere ew. Galke i reczny.
Rekomendowane odpowiedzi