gurban6 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Serwis klimatyzacji Toruń - 501-541-405 Gość regeneruje sprężarki za śmieszne pieniądze - mnie kosztowało to 350 złotych z nabiciem układu włącznie, a korzystałem z tych usług już dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tomek, pamiętaj że ja mam poje****y silnik... w tym sprężarkę. Ile czasu trwała regenracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimalwalcz Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimalwalcz Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 powiedzcie, czy jakieś spociki na Toruń się szykują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 jak się umówimy to pewnie coś będzie.. a czy Toruń czy Bydgoszcz, to też na bieżąco jest ustalane zawsze możesz wyjść z inicjatywą i coś zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimalwalcz Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czekam na blachy bo auto swiezunia, i chetnie poznam opinie i rady specjalistow, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nareszcie działa mi klima od 4 lat.Sprężarka wymieniona ,zawór i osuszacz wymienione.I nie działa klima.Dziś sprawdziłem poprzedniego magika od klimy.Nabite prawidłowo,raczej wzorcowo i nie działa klima .Wkurzyłem się i wpinka laptopa i nastawy i udało się.Klima działa na 100 % nareszcie.Ustawienie pierwotne i działa wsio ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nareszcie działa mi klima od 4 lat.Sprężarka wymieniona ,zawór i osuszacz wymienione.I nie działa klima.Dziś sprawdziłem poprzedniego magika od klimy.Nabite prawidłowo,raczej wzorcowo i nie działa klima .Wkurzyłem się i wpinka laptopa i nastawy i udało się.Klima działa na 100 % nareszcie.Ustawienie pierwotne i działa wsio ok czasami trzeba samemu zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jak już tutaj rozmowa na temat naprawy auta to powiem tak.... Odebrałem auto od mechanika, i....czegoś takiego się nie spodziewałem. Byłem taki wkurwiony, belka wymieniona, nadal coś nie tak...Krzywo patrzy nadal! I wiadomo co ku...a jest nie tak. Była walona w tylne nadkole... Dziś rozebrałem boczek, niestety, trza szukać dobrego blacharza.... Ja pierd...e! Pojechałem na geometrię sprawdzić belkę, zgadnijcie co znów nie tak, oczywiście krzywa!!! Jestem rozłożony na łopatki... :smutas:Po prostu brak słów... NIKT tego nie zauważył przez te dwa lata, no nie mogę tego przeżyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi