bula87 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 tamto S8 z S6 też w plecy, chyba przez tą kierownicę po złej stronie buda ciężka, a pod maską to samo 5,2 V10...jakby ktoś miał belkę tylnego zderzaka bez haka to będę szukał po wypłacie
WIŚNIA Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie a kiedy jakiś spot pod Tesco?
szewczyk91 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wiśnia poruszyles temat tabu :-) ale właśnie kiedy ??
winczako Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) to mi sie je***ło, d3 ma 5,2. Pomylily mi sie generacje. Wydawalo mi sie ze d3 to ta najnowsza z 4.0TT.... 5.2fsi to zaden cymes. Sprawadzone ;D Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez winczako
przemciotorun Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 tamto S8 z S6 też w plecy, chyba przez tą kierownicę po złej stronie buda ciężka, a pod maską to samo 5,2 V10...jakby ktoś miał belkę tylnego zderzaka bez haka to będę szukał po wypłacie rozyebales belke? czy byla walnieta dlatego nie chcial zderzak zejsc?
przemciotorun Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ktos jedzie w sobote do inowroclawia?
szewczyk91 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A co będzie się działo w Inowrocławiu
mlodziak22 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam, jest ktoś na forum z Grudziądza lub okolic?? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
jozek726 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnie fajne sesję zdjęciową auta ?
bula87 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 tamto S8 z S6 też w plecy, chyba przez tą kierownicę po złej stronie buda ciężka, a pod maską to samo 5,2 V10...jakby ktoś miał belkę tylnego zderzaka bez haka to będę szukał po wypłacie rozyebales belke? czy byla walnieta dlatego nie chcial zderzak zejsc? hak jest zespolony z całą belką a że był syf to inna sprawa, że nie chciało wyjść, ale jak się człowiek wk*rwi to wszystko da rade końcówki wydechu od Skody raczej podejdą, ale fizycznie nie mogłem przymierzyć bo w Grudziądzu nie mieli na miejscu. zderzak przedni też już ogarnięty, przed zimą chyba jeszcze korekta lakieru będzie i może w końcu navi Witam, jest ktoś na forum z Grudziądza lub okolic?? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk jestem ze Świecia, ale jestem codziennie w Grudziądzu Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnie fajne sesję zdjęciową auta ? kiedyś robiliśmy grupową sesję i był fotograf z Chełmna, jeśli ktoś się podejmie organizacji czegoś takiego to mogę się znów skusić
mlodziak22 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kolego bula87, kojarzysz szrot w Dolnej Grupie za rondem w stronę Nowe?? Ostatnio jak jechałem stała tam malyszówka, potrzebowałbym kilka części i nie wiem czy warto tam jechać. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
przemciotorun Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnie fajne sesję zdjęciową auta ? znalazles kogos? ostatnio gadalem z kumplem co zajmuje sie fotografia, bede do niego dzwonil w przyszlym tygodniu bo tez chce jakas sesje zrobic to moge Ci dac znac
Rekomendowane odpowiedzi