bula87 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 wszystkim wracam po małej przerwie nie ma to jak jechać na wypoczynek i forumowicza spotkać pogoda dopisuje więc trzeba iść żeby okazja do spota była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie no myślałem nad ekipą pod swoją nazwą można by taką zgraną grupę zebrać Bo tu coś wątek umirooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Siema. A ja sie wtrące i zmienie temat. Jechał ktoś ostatnio do Trojmiasta A1? Bo boje sie ze jutro dlugo bede przed bramkami stal przy zjezdzie. Ktoś wie jak to wygląda w poniedzialki? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Uffff jak zimno Siema. A ja sie wtrące i zmienie temat. Jechał ktoś ostatnio do Trojmiasta A1? Bo boje sie ze jutro dlugo bede przed bramkami stal przy zjezdzie. Ktoś wie jak to wygląda w poniedzialki? Pozdro Tam tylko w weekendy letnie jest dużo aut, a w tygodniu to pewnie lajt. Pomijam fakt, że w weekendy przejazd A1 jest darmowy. Wczoraj wracałem z Krynicy Morskiej i było za darmo, za to ruch dość spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 wszystkim wracam po małej przerwie nie ma to jak jechać na wypoczynek i forumowicza spotkać pogoda dopisuje więc trzeba iść żeby okazja do spota była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Nareszcie zabrałem się za przód auta Pytanie mam, bo facet zalepi dziury po tablicach, bo to jest wersja USA. Gdzie mam zamontować przednią tablicę, bo ostatnio na spocie ktoś mi mówił, że mam ją wstawić gdzieś na dole. Wiecie gdzie dokładnie mam ją założyć? Edytowane 7 Lipca 2015 przez wkasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wkasza Przemciotorun ma dobry patent, jeśli można udostępnić to mam takie zdjęcia a w czwartek lub piątek będę robił u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jak chcesz to wyslij, tylko niechcial bym zeby ukazaly sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jak chcesz to wyslij, tylko niechcial bym zeby ukazaly sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Uffff jak zimno Siema. A ja sie wtrące i zmienie temat. Jechał ktoś ostatnio do Trojmiasta A1? Bo boje sie ze jutro dlugo bede przed bramkami stal przy zjezdzie. Ktoś wie jak to wygląda w poniedzialki? Pozdro Tam tylko w weekendy letnie jest dużo aut, a w tygodniu to pewnie lajt.Pomijam fakt, że w weekendy przejazd A1 jest darmowy. Wczoraj wracałem z Krynicy Morskiej i było za darmo, za to ruch dość spory I pojechałem wzdłuż A1 i żałowałem bo w Tczewie jakis remont i wgl kiszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Siema [emoji113] nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi