jedrekx Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam, szukam kogoś z Sopotu. Jestem na wakacjach i mam problem. Chyba pękł przewód hamulcowy. Nie mam żadnych narzędzi. Myślę zaślepić przewód przy pompie. Może orientuje się ktoś czy może to być śruba ze zwykłym gwintem? jak Jesteś w Sopocie to bardziej pomogą miejscowi z Pomorskiego, a co do zaślepienia to ja użyłem zwykłej śruby jak zaślepiałem egrPanie,to nie to samo inny skok gwintu jest chyba na złączkach od przewodów nabazgrane z Tapatalka Przetnij,zaklep porządnie i powinno trzymać nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Jak w mieście siedzi na wakacjach i bez dostęp do narzędzi ...to niech kupi jakiś przewód w motoryzacyjnym i niech wymieni . Narzędzia to w każdym domu właściciel kilka kluczy ma . Edytowane 20 Lipca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Znalazłem w końcu moje auto jak wyglądało 5 lat temu i naprawdę było na czym zawiesić oko http://a4-klub.pl/index.php?/topic/94698-all-b5-vulcan-schwarz-perlefekt-28-quattro/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbyd Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 siema ziomeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Pięć all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kiedy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Co zrobić żeby zacząć rezać czarnucha? Bo chęci i motywacji brak. nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Co zrobić żeby zacząć rezać czarnucha? Bo chęci i motywacji brak. nabazgrane z Tapatalka Co jeszcze masz do zrobienia? Edytowane 22 Lipca 2015 przez wkasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi