bula87 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jutro coś w toruniu się dzieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ja już u Plichty od 7:40, zaraz wyjazd na Audi Quattro Experience Trzeba było się odezwać, 3 dni w stolicy siedziałem nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 nie jechałem swoim samochodem, tylko Plichta mnie wiózł z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jutro coś w toruniu się dzieje?? jutro o 12:00 na ul. Bema:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emtees Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Chłopaki, ma ktoś u nas 2.8? Coś mi mój zaczął mocno kuleć na wolnych obrotach (zapłony wypadają itd.) i się zastanawiam czy któryś moduł zapłonowy nie daje d*py po mału. Chętnie bym od kogoś podmienił na sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Mam ten moduł, który jest przykrecony do obudowy filtra powietrza, sprawny bo nie miałem iskry i kupiłem na podmianę, a się okazało że nie było masy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) dzień do Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wczoraj przed południem niedaleko obwodnicy w Stryszku widziana srebrna B5 z postojami US, ktoś od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 po 6 latach nadszedł czas wymiany nabazgrane z Tapatalka Oby wytrzymały do końca... Mojego lub jej. nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 a do czego ta karta gwarancyjna? jak tuleja wypadnie z wahacza przed montażem? czy ze po roku będziesz je mógł oddać na gwarancji jak zaczna pukac? a na powaznie ma ktos jakiegos dobrego majstra od mercedesow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 a do czego ta karta gwarancyjna? jak tuleja wypadnie z wahacza przed montażem? czy ze po roku będziesz je mógł oddać na gwarancji jak zaczna pukac? a na powaznie ma ktos jakiegos dobrego majstra od mercedesow? Wykombinowałeś coś z tylnymi heblami? nabazgrane z Tapatalka Co mi po gwarancji jak sam będę zakładał nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 z tylem? teoretycznie wszystko pasuje..... praktycznie nie mam zielonego pojecia...... jedno co wiem to ze zypopsuje spas i dlatego czekam na zime.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi