jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 fotki super, mogę wrzucić na klubowego facebooka?
zybi81 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 No włażę codziennie,ale ten temat jest stosunkowo martwy i rzadko kiedy spot w CB można wylookać Postaram się częściej tu lookać
ZAPi Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Spoko spocik dziekówka, ps. Kto w Bydgoszczy odpowietrza hamulce podciśnieniowo bo mam problem w jednym samochodzie.
FroS-t Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wrzucaj Jędrek, jesli chodzi o mnie to jak najbardziej Co do hebli to nie wiem , ale jak coś się dowiem to dam znać...... No włażę codziennie,ale ten temat jest stosunkowo martwy i rzadko kiedy spot w CB można wylookać Postaram się częściej tu lookać 21.02.2016 był wcześniej
tomiangelo Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 cześć, wie ktoś gdzie w Bydgoszczy: sprawdzenie i regulacje kąta wtrysku ? żeby było solidnie i niedrogo ?
Brzeziak Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 cześć, wie ktoś gdzie w Bydgoszczy: sprawdzenie i regulacje kąta wtrysku ? żeby było solidnie i niedrogo ? Mi jak się pompa wtryskowa rozszczelniła to dawałem to Trzeciewca do serwisu "Zając", właściciel to Paweł Marcinkowski. Tu masz tel. 661 207 118. Myślę że opanują bez problemu.
eltom Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Moi drodzy, powoli będziemy myśleć o rozpoczęciu sezonu. Ruszamy z planem kartingowej niedzieli jak w poprzednich latach, czy może ktoś ma jakiś konkretny pomysł na wiosenny spot? Przypomnę tylko, że przez minione dwa sezony w niedzielę organizowaliśmy wyścigi na torze kartingowym Moto Arena w Toruniu. I tutaj moje pytanie przy okazji - czy ktoś ma porównanie z bydgoskim odkrytym torem? Pod Tesco jeździliśmy już nie raz, ale ja nie miałem do czynienia z żadnym odkrytym torem w Bydgoszczy. Jakieś opinie?
Rekomendowane odpowiedzi