bula87 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Moi drodzy, powoli będziemy myśleć o rozpoczęciu sezonu. Ruszamy z planem kartingowej niedzieli jak w poprzednich latach, czy może ktoś ma jakiś konkretny pomysł na wiosenny spot? Przypomnę tylko, że przez minione dwa sezony w niedzielę organizowaliśmy wyścigi na torze kartingowym Moto Arena w Toruniu. I tutaj moje pytanie przy okazji - czy ktoś ma porównanie z bydgoskim odkrytym torem? Pod Tesco jeździliśmy już nie raz, ale ja nie miałem do czynienia z żadnym odkrytym torem w Bydgoszczy. Jakieś opinie? Moim zdaniem rozpoczęcie sezonu w ten sposób jest jak najbardziej ok, a żeby tradycji stało się za dość to zapisuję się na listę chętnych po raz kolejny, czyli trzeci
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 jak bede na miejscu to bede na 100%
michu10 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Ja tez się pisze tylko podajcie termin Wysłane z mojego SM-N910C
FABAFCB10 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Mam pytanie jest ktoś z kujawsko pomorskiego co odblokowuje pełny fis tempomat i kolorowy wyświetlacz do a4 b7 avant dzięki za odpowiedz
eltom Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Jak tylko się wyrobię z zaległymi sprawami, to zrobię rozpoznanie w temacie kartingów.
Janekx Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
musti Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Niebawem sezon się zacznie i palimy grilla
Rekomendowane odpowiedzi