FroS-t Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Moja Monia dziś latała po Fordonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black1985 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Kierowcy nie widziałem tylko tył audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk2michal1993 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 kiedy spot będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Spocik to bardzo dobry pomysł Kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Siemka ;-) ja tam raczej na weekend też bym miał chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 w niedziele popołudniu też raczej będę mógł podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 mi niedziela też pasuje.. tylko nie wiem czy będę B6tką - zależy od pogody i od tego czy Krucza wyrobi się ze zrobieniem auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 mi niedziela też pasuje.. tylko nie wiem czy będę B6tką - zależy od pogody i od tego czy Krucza wyrobi się ze zrobieniem auta nie przesadzaj, ja jeśli już to Pandą przyjadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Siemka Pany Wkasza, sprzedałeś auto? To ta którą lataliśmy w Toruniu na zlocie? Ja na niedzielę też się piszę, może wpadnę całą familią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam, mi w niedzielę popołudniu też pasuje w razie czego będę informował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk2michal1993 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 o ktorej godzinie niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 myślę że gdzieś popołudniu 16-17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 standardowo 17...? chyba Łuczniczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 może być 17 pod Łuczniczką, jeśli nic do niedzieli mi nie wyskoczy to będę a tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Siemka Pany Wkasza, sprzedałeś auto? To ta którą lataliśmy w Toruniu na zlocie? Ja na niedzielę też się piszę, może wpadnę całą familią. Cały czas ta sama, zmieniłem tylko zderzak na S4. Też postaram się wpaść, jeśli tylko za długo nie będę w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi