Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jak dokonam zakupu to się zgłosze na priv ok Manny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie ma problemu, wal śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kierownik, Ty jeździsz taką granatową fiestą? bo dziś się mijaliśmy ok 18 na Piłsudskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 tak to ja bylem ... ale niestety nie zauważyłem cie bo strasznie mi sie spiszyło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i tak byś pewnie nie poznał -> Ford Mondeo kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no fakt ... a jak tam twoja pszczółka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jeśli chodzi Ci o A3 to jeździ ale nie wszędzie da radę wjechać ;P codziennie nim jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kto wie oco chodzi Brak podswietlenia calej koncoli zapalniczki klimatronic swieci [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:52_________________________________________________bezpieczniki sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 może sie przyda Nowek http://poszukaj.elektroda.pl/szukaj,audi-a4-pod%C5%9Bwietlenie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Koledzy na forum radzą byś podociskał wszystkie zlaczki w okolicy miejsca gdzie dlubales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 tu masz schemat podświetlenia klawiszy http://obrazki.elektroda.net/54_1159702851.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Co do wymiany lamp na po liftowe to nie rób moich błędów: 1. Nie kupuj kostek za 100zł w serwisie audi, tylko kup normalnie w car audio i je lekko wyrezaj. 2. Nie bój używać się kątówki (popularny bosch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nowek co ty znowu pogrzebałes w tych bezpiecznikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Właśnie nic jak wy jolem zapaliczkę wszystko zgasło... Ps:Stłuczka pod Filharmonia pomorska Pajac chciał mi wmówić ze mu maskę w matizie wgniotłem jak on mi w d*pę wjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No ładnie... jak mogłeś zniszczyć matiza i jeszcze zganiać na niego winę?! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Matiz sam się zniszył jak zobaczył Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Co do wymiany lamp na po liftowe to nie rób moich błędów: 1. Nie kupuj kostek za 100zł w serwisie audi, tylko kup normalnie w car audio i je lekko wyrezaj. 2. Nie bój używać się kątówki (popularny bosch) Z kostkami się zgodzę, niestety ja kupiłem w ASO i to jeszcze wadliwe...A co do cięcia... Czy ja wiem... Dobre wiertło, ostry brzeszczot... Cięcie dwóch storn zajęło mi może 10 minut? A po co od razu szlifierki? Większe ryzyko porysowania auta... Grzechu: Po cięciu koniecznie kamień, a później coś antykorozyjnego, jak będziesz robić to daj znać, pożyczę ci farbę. Albo jak chcesz to możemy się umówić i pomogę ogarnąć temat poliftów Nowek: Duże ślady spotkania bliskiego stopnia z Matizem? Kto panowie planuje pojawić się na spocie w niedzielę? Gdzie się ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja chętnie się pojawię Myślę, że standardowo, Tesco sektor 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 też chętnie wpadnę;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Co tam matiz mogl zrobić sladu prawie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi