-Wookie- Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Koła zimowe dopiero w drodze do mnie więc jak spadnie zapowiadany "lekkie opad" to będziecie mnie wyciągać bo z parkingu w obie strony pod górkę... ?
eltom Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zabieram Łukasza ze sobą, bo ma awarię auta, ale w sumie jedzie jeszcze GET z Inowrocławia, więc jedziemy na dwa auta ? 1
bula87 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dzięki za spota, mam nadzieje ze do następnego razu. Wesołych Świat dla Wszystkich 1
mrt Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Do następnego razu! Mam nadzieję że w liczniejszym gronie...
eltom Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dziękuję wszystkim za obecność i raz jeszcze życzę Wesołych Rodzinnych Świąt 1
GET. Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 4 godziny temu, eltom napisał: Zabieram Łukasza ze sobą, bo ma awarię auta, ale w sumie jedzie jeszcze GET z Inowrocławia, więc jedziemy na dwa auta ? Miło było się spotkać... ?
adiko95 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Kurcze za późno tutaj zajrzałem tak też bym zawitał ??
-Wookie- Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 To i ja wrzucę fotkę oraz dołączę się do podziękowań za spotkanie! Oby w liczniejszym gronie następnym razem ?
-Wookie- Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dodam jeszcze tylko, że zawodowo zajmuję się fotografią więc jeśli ktoś miałby ochotę na zdjęcia auta trochę lepsze niż z telefonu to jestem do dyspozycji. Przy lepszej pogodzie na spotkania będę zabierał aparat ze sobą.
adiko95 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 -Wookie- mam do ciebie pytanie a zarazem propozycje, na maja grupa poszukuje fotografa na zlot był byś zainteresowany? Wiadomo jeszcze będzie trzeba to jeszcze obgadać
-Wookie- Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 1 minutę temu, adiko95 napisał: -Wookie- mam do ciebie pytanie a zarazem propozycje, na maja grupa poszukuje fotografa na zlot był byś zainteresowany? Wiadomo jeszcze będzie trzeba to jeszcze obgadać Jasne, z miła chęcią, jestem do dyspozycji. Tymczasem pogmerałem trochę dzisiejszą fotkę, niewiele da się z tego wyciągnąć, no ale zawsze ? 1
adiko95 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 -Wookie- w skrócie powiem o co chodzi jest to zlot Low Division w Chomiaży szlacheckiej napewno coś o zlocie już słyszałeś, oprócz fotografa szukamy filmowca jak masz portfolio to wyślij na email grupy (podany na końcu) wiesz osoba zajmująca musi się określic co i jak, a my możliwe że spotkamy się na sesję jak złożę auto Poszukujemy również osoby, która zajmie się filmową oprawą zlotu. Oferty z cenami oraz portfolio można przesyłać na adres: lowdivisionpolska@gmail
musti Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin ?
ŁukaszA4 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 W dniu 23.12.2018 o 20:13, -Wookie- napisał: Jasne, z miła chęcią, jestem do dyspozycji. Tymczasem pogmerałem trochę dzisiejszą fotkę, niewiele da się z tego wyciągnąć, no ale zawsze ? O wiele lepiej! ? Przynajmniej tutaj coś widać ? Wszystkiego najlepszego dla was z okazji świąt i szczęśliwego nowego roku ?
Rekomendowane odpowiedzi