nowekbdg Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Powodzenia deszczyk popadal przymrozilo na wojska polskie 3 samochody wyrzucilo na srodku staly szwederko kaufland 2 furki na zkracie wylecialy lodowisko normalnie kujawska jedna furka Ku przestrodze;
hbd Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja dziś mam gości popołudniu, ale jak mnie opuszczą odpowiednio szybko to też się pojawię pod Lidlem :>
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ktos nie potrzebuje zaslepek? http://moto.allegro.pl/item927867992_zaslepka_nasadka_oslony_silnika_audi_a4_a6_1_9_tdi.html bo ja bede zamawial to moge wziasc wiecej zeby przesylka taniej wyszla Zamówiłem ale nie doczytałem, że też bierzesz Tak w ogóle
majki77 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 10:26_________________________________________________ Również nie mam problemu by podjechać gdzieś dalej, niejeden "zamiejscowy" spot zaliczyłem. Dziwię Ci się Majki że tak się napiąłeś i to w moim kierunku. Po prostu w tym tygodniu bardziej pasuje mi spot w Bydgoszczy i tyle. Widać nie potrafisz zrozumieć, że ktoś może mieć inne plany. grzechu-s4... cały sezon tak właśnie jest, raz Bydgoszcz, raz Toruń i ja nie mam z tym problemu. więc po kolei cytuje: -wiem że nie jeden spot zaliczyłes zamiejscowy -nie napinam się bo jak bym sie napiął kolego to koszulka na klacie by mi pękła -potrafie zrozumieć że ktos ma inne plany -jesli plany ma się inne to nic na siłę, lepiej pozostać przy planach :gwizdanie: hmm... a jeszcze wczesniej cos rafi pisał ze nie wie czy sie zjawi bo furkę sprzedał, to ja go zabiorę w razie co, jak będe jechał, mam po drodze przecież :> pozdrowionka i miłej niedzieli klubowicze
majki77 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 hehe majki jest zawsze A Ty wuja Majki jestes dzis? kukoc ci odpowiedział Petara
Petara Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 No zawszeto moze nie :gwizdanie: ale ja tam sie za duzo nie odzywam bo ostatnio moja frekwencja spadła
majki77 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 No zawszeto moze nie :gwizdanie: ale ja tam sie za duzo nie odzywam bo ostatnio moja frekwencja spadła zauważyłem
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Fajno że wszystko gra Dzisiaj jest szansa że w końcu na myjkę zajadę pierwszy raz tej zimy Nowek pisał, że zabiera Rafiego ale czy się dogadali to nie wiem.
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 kto wie gdzie dzisiaj jest wulkanizacja czynna??
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.emotoinfo.pl/Tag,wulkanizacja_24_h,9.htmlMTM Wulkanizacja, sprzedaż opon. Marynowski Królowej Jadwigi 11, 85-231 Bydgoszcz 052 322 99 12 lepiej zadzwonić najpierw i zapytać a po co ci wulkanizacja grzesiek w niedziele ?
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 fele chce założyć te co kupiłem ,a nie mogę śrub odkręcić we 2 chłopa
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 to podjedz do mnie ja mam rure 1.5 m gdzies to powinno pójść szybko, a jak nie to zostaje pneumat
Rekomendowane odpowiedzi