rafi_a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 podjedz na spota to sprobujemy naprawic nawiew...... razem z majkim mamy juz pewne doswiadczenie w naprawie nadmuchow :naughty napewno podjadę żeby nadrobić braki w wiedzy bo dziś zauważyłem ze jeszcze termostat lub czujnik temp do wymiany w trasie wskazówka leży w mieście 70 do 80 stopni 90 w korku termostat albo czujnik temp.. sprawdz weze czy termostat otwiera[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 12:42_________________________________________________ rafi i jak felgi się komponując w deszczu?? Chyba zmokłeś co troche zmoklem,.... a do pracy mam 2km na buta.. a fele w deszczu sie swiecily jak psu ja.... nowek dobry zakup
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ps jak poprawnie zacytowac bo mi nie poszło Cytat musi mieć otwarcie i zamknięcie [quote]cytowany fragment[/quote] Powyższy kod tak jest wyświetlany: cytowany fragment
Petara Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Siemka z wieczorka chłopaki...No u mnie to juz tak turbo jest zasyfione ze juz nie chce jezdzic Ale moze w tym tygodniu ogarne temat...
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moje jakby się odetkało, auto idzie normalnie ale i tak jadę na sprawdzenie wszystkiego.
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja na szczeście po kłopocie z turbo powodzenia w wydatkach chłopaki ....nie żebym złośliwy był,bo mnie i tak nie pobijecie(3,5tysia )
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ale Grzechu... walnięcie po kieszeni to nie powód do chwalenia się Jak bym miał tyle wydać na naprawy to moc też by się podniosła
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie chwale się tylko ubolewam wiesz ile modów za tą kaske bym zrobił ;(
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 RENIU zrobilbys mi WT na tych NUVO?? PROSZE
felipe.avant Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ps. newman błotnik jeszcze nie zrobiony bo nie wiem czy nie bedzie Replay, napewno fura do sprzedaży bedzie zrobiona idealnie, wymianka oleju,filtry,mycie motoru,czyszczenie wnetrza itp, być moze jeszcze pojedzie na wakacje
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 RENIU zrobilbys mi WT na tych NUVO?? PROSZE Proszę, oto VT PS. uzupełnij sobie w profilu, w części "Dane publiczne" pole "Moja A4" i wrzuć tam linka do swojego wątku o aucie
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no i felgi na 90% wybrane RENIU DZIEKUJE!!
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 progi sa od S4 tylko listwy musilbym kupic (te drzwiowe)
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 z rantem byloby o wieleeeeee lepiej :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no Grzechu powiem Ci ze ta fura jest :kox: :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 felga musi mieć rant...inaczej wygląda jak kołpak(takie jest moje zdanie )[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:07_________________________________________________jak już bez rantu to super prześwitujące [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:13_________________________________________________
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W BMW musi mieć rant, w Audi niekoniecznie Dolne listwy drzwiowe S4 to moim zdaniem mod obowiązkowy w B6... coś jak lampy poliftowe w przedliftach B5
Rekomendowane odpowiedzi