felipe.avant Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 "to za drogo ile zejdzie z tego :naughty:" a co można sprzedawać w czasach kryzysu, butelki,makulature itp
strobo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 a co można sprzedawać w czasach kryzysu, butelki,makulature itp to tez już się nie opłaca....składnice padają.
Newman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 strobo i filip... jedziecie za tydzien za miedze?
Gumol Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a dzisiaj cos robimy czy odpuszczamy?
qoperek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja jestem dziś bardzo wczorajszy jak narazie zobaczę czy sie pozbieram do kupy na 14 to jeszcze dam znac
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja odpuszczam dzisiaj. Zbieram siły na "za tydzień".
majki77 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja dzis nie przyjade!!! przykro mi ale za tydzien w toruniu!!!
strobo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 chciałem dzisiaj przyjechać na spocik,ale widzę ze byłbym sam wiec tez odpuszczę...myślę ze jak się wyrobie ze wszystkim do końca tygodnia to bym się wybrał do CT.....a kto jedzie z CB??
Newman Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 no a ja pojechalem ... i bylem sam srednio było.... pozniej wrzuce fotki... :>
djbinek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Widzę wszyscy zbierają siły na Toruń ;P Pozdrawiam!
Newman Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 No to musicie jakies fajne atrakcje przygotować... To moze od razu autobusem albo pociagiem pojedziemy
qoperek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 nie no tak nie wolno ... ja jeszcze do dzis odczuwam skutki sobotniej nocy :gwizdanie:
Grzegorz76 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Panowie, czy jest wśród Was jakiś łebski majsterkowicz, który potrafiłby zrobić przegląd mojej furmanki i postawić diagnozę? Generalnie chodzi mi o układ podciśnienia, dolotowy i wydechowy i kąt wtrysku. Ewentualnie sprawdzić ECU... Bo brakuje mi mocy i nie wiem gdzie szukać przyczyny, już mi ręce opadają :/ W Brodnicy jest tylko jeden pseudo serwis VW, gdzie nawet nie potrafią odpowietrzyć diesla i podeszli by do sprawy metodą eliminacji czyli wymienienia wszystkiego co się da za grube pieniądze. W Toruniu w serwisie Audi wołają za to makabryczne pieniądze. Więc może ktoś z Panów, ma większe pojęcie o 2.5 AKN, w miarę wyposażony garaż i byłby tak uprzejmy mi pomóc? Ewentualnie prosiłbym o namiar na jakiegoś porządnego majstra. Bardzo proszę o pomoc. Jestem tak zdesperowany, że pojadę nawet na 2gi koniec Polski jeżeli to tylko ma pomóc.
ADIK79 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 GRZEGORZ Zadzwoń do tego gościa może pomoże 501-817-554 ma na imię Wojtek
Reniu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 qoperek... widziałem że autko wystawiłeś na co zmieniasz?
qoperek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no niestety wystawiłem... kryzys światowy i mnie dotknął na co , hmm cos tanszego bo potrzebuje kasy niestety ale i tak czasem bywa
przemciotorun Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 to wykrecaj uchwyt na kubki ja bioe a dam Ci ten moj schowek.... oczywiscie nie za darmo no i fele jak gonisz to dam ci jakies inne i doplace a wezme twoje...
Rekomendowane odpowiedzi