Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj na priva

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rozumiem, że najbliższy spot jest w niedziele 25 (planowany spot w Toruniu) , w tą niedziele nic nie ma?

Opublikowano

karwat fele pocisk :good:

Opublikowano

Kutfa mać :wallbash: Odpadam z wypadu na Poznań ;( ;( ;( Sprawy osobiste :sorry:

Opublikowano

Reniu nie rob nam tego :gwizdanie:

Opublikowano

Nie dobijaj mnie :wallbash: Od początku napalałem się na ten wyjazd a tu lipa ;( no ale życie to ciągła sztuka wyboru, są rzeczy ważne i ważniejsze, tym razem hobby przegrało.

Opublikowano

Artur dzięki :hi: tylko uważaj żebyś przez to też nie dostał ostrzeżenia... bo różnie bywa :przebiegly: ogólnie dostałem telefon od ojca, że w Niemczech nie znalazł żadnych opon w odpowiednim stanie (Niemiec stwierdził, że to rzadki rozmiar :polew: :polew: :polew:) i właśnie szukam opon :gwizdanie: cena pirelli skoczyła znacznie do góry, więc chyba zdecyduję się na falkeny fk452

Opublikowano

w d*pie mam ich ostrzezenia :polew:

Opublikowano

a moze ktos jutro ma ochote sie przejechac do torunia na 21:00 pod umk a pozniej zobaczyc wyscigi?

Gość -makaveli-
Opublikowano

Kutfa mać :wallbash: Odpadam z wypadu na Poznań ;( ;( ;( Sprawy osobiste :sorry:

ale żeś urwał....ale to bylo niedobre
Gość -makaveli-
Opublikowano

co wy na to żeby w solidarności z Reniem odwołać Poznań i pojechać w innym odpowiadającym wszystkim terminie??oczywiście to tylko propozycja :cool1: (szczerze przyznam że sam do końca nie wiem czy pojade bo cienko z kasą stoje w tym miesiącu)

Opublikowano

mysle ze to dobry pomysl ale koledy z wlkp pewnie beda na nas czekac :evil:

mozna ich powiadomic a spota zrobic w toruniu albo w bydzi (wypada teraz torun)

niech sie moze reszta wypowie poki jest czas zeby powiadmoc wielkopolske :hi:TEMAT POTRAKTOWAC POWAZNIE

Opublikowano

Nie chciałbym zawalać Wam wyjazdu, poza tym trochę niezręcznie było by przed Poznaniakami, w końcu z nimi też był uzgadniany termin wyjazdu.

PS. auto zawiezione do lekarza :yeah:

Opublikowano

no tak ale oprocz Ciebie, mnie i Grzecha nikt nie mowil na 1000% ze pojedzie :chytry:

Opublikowano

no to najwyzej pojedziemy we dwoch :gwizdanie: