Petara Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Z tego co mi wiadomo w a4 pompa wody chodzi na osobnym pasku a nie na rozrzadzie ale moge sie mylic... :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Petara a Ty smigasz do Poznania ??
Petara Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Niestety nie dam rady...Pierwszy powód to zjazd na uczelnii na którym musze byc a drugi to taki ze musze jakos sie z tej uczelnii zerwac zeby dotrzec na ślub i weselicho kuzynki :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Z tego co mi wiadomo w a4 pompa wody chodzi na osobnym pasku a nie na rozrzadzie ale moge sie mylic... :gwizdanie: A AFN tak jest chyba, a w pozostałych silnikach nie wiem.
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w Google znalazłem że w AHU pompa wody śmiga na pasku klinowym...tzn że rozrządu nie trzeba wywalać???[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:59_________________________________________________żeby nie smiecić to tu piszcie na temat pompy http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_wymiana_pompy_wody-t129532.0.html
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Grzechu mam nadzieje ze do wypadu na Poznan ogarniesz ta pompe
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Grzechu mam nadzieje ze do wypadu na Poznan ogarniesz ta pompe ogólnie to jeźdze na niej normalnie...tylko że słychać jak szlifuje i wk***ia mnie to
Newman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dzieki chlopaki za zyczenia... sorry ze dopiero teraz ale nie wchodzilem na neta w ogole Najlepszego dla Jedrka oczywiscie.. chcialem Ci wyslac smsa w sobote ale jakims cudem nie mam Twojego nr tel. a zapisywalem przeciez... no nic... jeszcze raz wszystkiego najlepszego Co do slubu w Toronto bo bylo przednio. super limuzyna i ogolnie caly przejazd mi sie podobal
Glovash Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś z Was na majówkę BMW do Torunia 1.05??
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś z Was na majówkę BMW do Torunia 1.05?? BMW (uznaje jedynie e38 )[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 15:13_________________________________________________my 1 maja to jedziemy do koronowa
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bety są fajne Na przykład 530D po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=46
siucek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie przypominam że w Niedziele jedziemy do Poznania. Musi być dobra mobilizacja już miesiąc temy rozmawialiśmy na temat wyjazdu dużo ludzi się pisało a teraz im bliżej wyjazdu tym mniej chętnych. Czy się mylę?????? :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie przypominam że w Niedziele jedziemy do Poznania. Musi być dobra mobilizacja już miesiąc temy rozmawialiśmy na temat wyjazdu dużo ludzi się pisało a teraz im bliżej wyjazdu tym mniej chętnych. Czy się mylę?????? :gwizdanie: :gwizdanie: wazne że my tam będziemy, a reszta jak nie może albo nie chce to trudnomy będziemy się świetnie bawić [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:08_________________________________________________ubolewam jedynie że nie mamy flagi klubowej ;(...bo jednak przejazd kolumny z flagą prezentuje się o niebo lepiej
nowekbdg Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja nie wiem czy będę Przez te odwołane loty małe problemy...
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ubolewam jedynie że nie mamy flagi klubowej ;(...bo jednak przejazd kolumny z flagą prezentuje się o niebo lepiej Na letni spot ogólnopolski coś sobie załatwimy
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :kox: wiem że Wam to lata ale i tak się pochwale....ściągneły mi się teledyski (28 sztuk) 2Pac-a tłumaczone z napisami pl :kox:
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 spacerowałem godzine temu po Tatrzańskim i widziałem miętuska twojego Grzechu Jak zwykle wypucowana i zgrabna ta lafirynda No i Tomka dziś widziałem ... odziwo sam jechał z dwoma rowerami
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 spacerowałem godzine temu po Tatrzańskim i widziałem miętuska twojego Grzechu Jak zwykle wypucowana i zgrabna ta lafirynda teraz to już brudną widziałeś bo w sobote byłem na myjni...a to już jednak 2 dni mineły [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 20:34_________________________________________________młodzi jesteście to wam pokaże jak czysty samochód wygląda
Rekomendowane odpowiedzi