Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

16 maja jest grill-spot(JESLI POGODA POZWOLI) w bydgoszczy

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

16 maja jest grill-spot(JESLI POGODA POZWOLI) w bydgoszczy

O.. a coś więcej na ten temat?

Gość -makaveli-
Opublikowano

wstepne miejsce to Strzelce Dolne(tego na razie grupowo nie ustalilismy),jako o miejscu spotkania myślałem parking przy BFM obok zjazdu z mostu(z Torunia) i stamtąd ruszylibyśmy na Strzelce Dolne

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&q=bydgoska&sll=53.147832,18.16819&sspn=0.003101,0.009602&ie=UTF8&radius=0.2&split=1&rq=1&ev=p&hq=bydgoska&hnear=&ll=53.147851,18.167675&spn=0.003262,0.009602&z=17

wypadało by mieć ze soba jakieś mięsko na grilla.

Opublikowano

Grzechu coś Ci link nie wyszedł :gwizdanie: bo bardziej pomocna była by lokalizacja docelowa ;)

Gość -makaveli-
Opublikowano

tak wyglądałaby trasa

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bydgoska+50&daddr=strzelce+dolne&hl=pl&geocode=Ffn4KgMdJDgVASmP35SBFRYDRzGwYgqWfhRitw%3BFQHiKwMdJlwVASmnYxrkgxcDRzFYg30TafB_7w&mra=ls&sll=53.14806,18.167889&sspn=0.001551,0.004801&ie=UTF8&ll=53.174971,18.168983&spn=0.104329,0.307274&z=12[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:49_________________________________________________

Grzechu coś Ci link nie wyszedł :gwizdanie: bo bardziej pomocna była by lokalizacja docelowa ;)

za stary na to jestem[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:51_________________________________________________tu jest ten parking

http://mapa.szukacz.pl/?&n=53.147967&e=18.167374&z=1.5m&typ=n&poi=kamera_drogowa&t=Kliknięty punkt[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:58_________________________________________________oczywiście to tylko moja wizja spotu....musimy ustalić razem czy tak chcemy spędzić ten dzień :hi:

Opublikowano

Strzelce Dolne to b. dobrze mi znane miejsce jeszcze za czasów kiedy grałem w Alfie i tam odbywały sie turnieje Rugby wraz z piknikami , ludzi dość sporo , miejsce tez ok , ale czy są już wystawione te stoliki ? :mysli:

Gość -makaveli-
Opublikowano

ale czy są już wystawione te stoliki ? :mysli:

z tego co ja wiem to te stoliki z drzew sa tam cały rok....kto i gdzie by te klamoty uchował[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 19:48_________________________________________________PS Reniu nie masz takiej mocy ogarnąć te bezsensowne wątki w naszym dziale?? widze że zbędnych wątków nadal przybywa :disgust:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 19:49_________________________________________________nie wspomne o kalnendarzu który świeci pustkami :kwasny:
Opublikowano

Niaktywne wątki mają to do siebie, że naturalnie spadają w dół. Nie widzę potrzeby ich usuwania.

Odnośnie kalendarza dawajcie cynka mi albo Newmanowi jeśli uważacie, że warto jakąś datę dopisać.

Gość -makaveli-
Opublikowano

Niaktywne wątki mają to do siebie, że naturalnie spadają w dół. Nie widzę potrzeby ich usuwania.

przypomina mi to zamiatanie brudów pod dywan :polew:
Opublikowano

przypomina mi to zamiatanie brudów pod dywan :polew:

Ale to właśnie Ty proponujesz takie zamiatanie :gwizdanie:

Ja mówię, że w końcu samo odpadnie :kox:

Opublikowano

co powiecie na taka opcje felg??

arturb6rs4.jpg

RENIU jeszcze raz dziekuje za VT

Opublikowano

:slina:

ale musial bym porównać VT na tym zdjeciu jeszcze z NUVO

Opublikowano

bez komentarza!!!! nikt nie wiedzial!!!

RAFI STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

wszystkiego najlepszego RAFI!!!!! czego Ci życzę? żebyś w końcu znalazł to odpowiednie A4 :)[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:35_________________________________________________Artur te felgi będą ok! ale tylko w 18stce :)

Opublikowano

Rafi najlepszego:) zapraszam na :drunk: daleko nie masz :naughty:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:47_________________________________________________felgi jak od vectry gts :no:

Opublikowano

gdzie od Vectry.. toć to od RS4 wzór :P

Opublikowano

Najlepszego Rafi :drinks:

bez komentarza!!!! nikt nie wiedzial!!!

Aśka wiedziała i nam powiedziała :tongue4:

Opublikowano

RAFI .... STÓWA ! ! !

:drunk: :drunk:

Opublikowano

NAJLEPSZEGO RAFI! :drunk: