djbinek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pięknie spasowane lampki, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 szlifierka poszla w ruch, tylko ze zalozylem mala tarcze taka juz troche zuzyta i prawie wszedzie doszlem, lampki odziwo spasowaly calkiem niezle, ale byly tez niespodzianki... jak zdjalem stara lampe to sie okazalo ze dolny chwyt jest urwany i od lampy i ten co lampa w niego wchodzi, zostala tylko srubka.... a z nowu z drugiej strony wogule nie moglem wsadzic w ten otwor i spasowac lamy nic nie pasowalo i dlatego lampy zamocowane sa tylko na gorne sruby ale trzymaja sie sztywno w przyszly weekend musze zdiac zderzak i zamocowac brakujace uchwyty, no i regulacja - w poniedzialek musze jechac na regulacje bo mam takie wrazenie jak by mi lampy na krzyz swiecily, ale co do swiatla to :shocked: pomimo ze to zamienniki to japi........e o 100% lepiej niz na starych lampach...[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:00_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (...) ale co do swiatla to :shocked: pomimo ze to zamienniki to japi........e o 100% lepiej niz na starych lampach...Właśnie miałem się pytać o świecenie, bo słyszałem że bją na głowę stare valeo/boshe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 biją!!! zobaczysz na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dropson, wrzuc fotke twoich felg, pamietasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 a moze dzisiaj jakis spocik zapowiada sie ladny dzionek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja dzisiaj pasuję, ale za to w przyszłą niedzielę do Torunia mam zamiar zabrać moje obie kobietki W końcu będzie to ich święto Oby tylko pogoda dopisała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 widze że dzisiaj nic nie wypali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja dzis tez odpadam.... majki tak wygladaly zaras jak je odebralem zaras zejde i zrobie fotke jak wygladaja teraz, ale nie ma duzej roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja dzis odpapdam takze juz zaplanowalem niedziele, fakt, pogoda niezla calkiem ale przez caly tydzien ma sie robic coraz cieplej i za tydzien moze byc juz calkiem przyjemnie! pozdrowionka dla klubowiczów, dzieki za fotki dropson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 tak wygladaja teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 dropsone... fachowa robota z tymi lampkami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jutro jade na stacje diagnostyczna zeby mi lampy ustawili bo caly czas mam wrazenie ze mi na krzyz swieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja tez lubie sobie pomajsterkowac nieraz ale musze wam powiedziec ze dropson to wielki czlowiek jest, lampki niezle zamontowal! zobaczymy na spocie jak to w realu wygląda, pozdrowionka dla wszystkich, mam nadzieje ze w zwiazku z tym iz 2 razy spot byl w bydgoszcy teraz i że pogoda niezla moze byc w niedziele to frekfencja bedzie niezla! majki i binek narazie mają największą ilosc obecnosci, newman mam nadzieje ze do zdrowia doszedl, strobo chyba ogarnie tę pzreprowadzke, czarek odbierze audiczke od mechanika no i marcin wkoncu na wagary wyskoczy i zawita na spot!!! i duzo fotek trzeba nastrzelac co by koledzy z innych spotów wiedzieli z kim doczynienia mają! i najwazniejsze 8 mrca bedzie w niedziele panowie!!! pozdrowinka dla wszystkich, buziaki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :>[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 11:57_________________________________________________kilka spóźnionych zdjęć ... po pierwsze nie czarna po drugie taka sprowadzilem z niemiec i w komplecie sa te lampy ze srebrnymi listwami tu tez widzialem na allegro --- http://www.allegro.pl/item568347109_lampy_tyl_audi_a4_czarne_94_00_nowe_komplet_sedan.html [br]... na zdjeciu tak jak zerkłem widziałem czarną :> ok ja cie rozumie bo też te lampki miałem ale te listwy sie maluje ale i tak jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 majki i binek narazie mają największą ilosc obecnosci ktos tu chyba nie czytał dokladnie tego wątku.... polecam strone 2.... listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Bo widzisz, wszystko zależy od punktu.... patrzenia :gwizdanie: Ja bankowo będę w niedzielę, a to czy w komplecie z rodzinką zależy od pogody Szwagra też wyciągam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 wiec zapowiada sie duza frekfencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 I o to chodzi Niech tylko koledzy z Torunia wymyślą przestronną miejscówkę abyśmy się pomieścili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ducze Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja już żałuje, ale w piątek jade w traske na 2tyg.,, ale jak dobrze licze to akurat zjade na spocik.. pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi