Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 jacy nasi??!! Podolski owszem nie zaprzecza że ma polskie korzenie,ale Klose to dla mnie zdradziecka menda ta pani wie najlepiej kto wygra
rafi_a4 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nienawidze niemców nie zapominaj kto audi składa
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nienawidze niemców nie zapominaj kto audi składa mówie o drużynie piłkarskiej a nie o całym narodzie [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 21:37_________________________________________________nie jestem rasista....i mam w niemczech rodzine
majki77 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Niemcy - Australia 4 - 0 [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 21:57_________________________________________________ jacy nasi??!! Podolski owszem nie zaprzecza że ma polskie korzenie,ale Klose to dla mnie zdradziecka menda ta pani wie najlepiej kto wygra
Petara Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Hejo! JA niedawno wróciłem ze Słupska,równiez dobrze jak Tomek sie bawiłem Ale widze spocik git :gwizdanie: Wydaje mi sie ze od najblizszego spotu bede sie starał regularnie przyjezdzac do pazdziernika poki nie zacznie sie nowy semestr na uczelnii A odnosnie NIemców...Z tego co mam ustalone z RPA nie maja szans na wygrana w tym roku...Za młodych zioków wstawili do reprezentacji
manny90 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Panowie, nie wiecie, gdzie DOKŁADNIE, jest odpływ skroplin z klimy? Zalewa mi wnetrze ciagle. Próbowałem od środka sprezonym powietrzem przedmuchac, ale to nic nie daje, musze sie tam dostac od zewnetrznej strony...
Artur82 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 manny poczytaj tu: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_all_woda_z_klimatyzacji_klimy_cieknie_na_podloge_zdjecia-t89015.0.html
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Panowie, nie wiecie, gdzie DOKŁADNIE, jest odpływ skroplin z klimy? Zalewa mi wnetrze ciagle. Próbowałem od środka sprezonym powietrzem przedmuchac, ale to nic nie daje, musze sie tam dostac od zewnetrznej strony... Odprowadzenie skroplin z klimy musisz sprawdzić pod tapicerką w nogach pasażera. Wężyk powinien być pod prawym progiem w okolicy przedniego koła
Reniu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Czołem koledzy Fajny weekend był, aż nie chce się znowu tyrać
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 siemka Reniu ...no weekend byl gruby aż za bardzo ja dzisiaj na 14 do tyry
Reniu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ku przestrodze dla lubiących wariować: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NO&Date=20100612&Category=POWIAT08&ArtNo=485382470&Ref=PH&Params=Itemnr=4
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ku przestrodze dla lubiących wariować: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NO&Date=20100612&Category=POWIAT08&ArtNo=485382470&Ref=PH&Params=Itemnr=4 aż dziw że nie zgineli na miejscu
manny90 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 manny poczytaj tu: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_all_woda_z_klimatyzacji_klimy_cieknie_na_podloge_zdjecia-t89015.0.html Panowie, nie wiecie, gdzie DOKŁADNIE, jest odpływ skroplin z klimy? Zalewa mi wnetrze ciagle. Próbowałem od środka sprezonym powietrzem przedmuchac, ale to nic nie daje, musze sie tam dostac od zewnetrznej strony... Odprowadzenie skroplin z klimy musisz sprawdzić pod tapicerką w nogach pasażera. Wężyk powinien być pod prawym progiem w okolicy przedniego koła Jak pisałem od wewnątrz samochodu już robiłem, ale to nic nie dało. Nie moge znaleźć tego odpływu od zewnątrz...
Zuzk@ Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Hey chłopaki!!! No wróciłam... sorry Majki za to zajeżdżanie, ale jakoś tak mi się z rozpędu jechało... Nie było mnie kilka dni, a tu milion stron do czytania. Widzę, że spot się udał. Liczę na jakiś spontan w najbliższy weekend. O i jeszcze jedno... pojawił się klubowicz z Ina, może jakiś mały meeting zapoznawczy w rodzinnym mieście??? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 11:33_________________________________________________Karolusss mam pytanie... czy jakąś rybkę też dałoby się uwędzić??? Jakby co, ja się piszę tylko daj znać kiedy i jak się przygotować...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale wyjaśnił Veyron-a Bugatti Veyron Vs Nissan Skyline GT-R R35 (rounds 2)
Reniu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jakiś dziwny ten film Grzechu Zobacz ten: Bugatti Veyron vs Nissan Skyline GT-R R35 (round 1) ...i ten:
Rekomendowane odpowiedzi