Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 miało byc macanie S4 w pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 siemka Kieras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 czesc grzechu jak tam zwiecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 powiem Ci że jeździ mi sie o wiele lepiej jak na seryjnym zawieszeniu....ale kwestia gustu,ja wole jak jest twardo i sztywno.poza tym jakos tak wszystko ciszej chodzi i lżej(kierownica), ale może to tylko jakies wrażenie a no i klocki już tak nie piszczą jak na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 co do psow to moze ja Karol bym sie Twoim zaopiekowal...a co do sliny mojego Fąfelka to nie mam z tym zadnych problemów No to bedziesz sie musial z Zuzk@ o niego bic teraz, jakby co moze byc kisiel... A tak na powaznie to prowadzisz jakis przytulek dla porzuconych psiakow? Mnie 3 dni nie bedzie, a to nie jest York, moj pies tez troche miejsca zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 karolussss obgadamy temat na spocie...a waleczny jest czy bo innych psow jest lagodny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 karolussss obgadamy temat na spocie...a waleczny jest czy bo innych psow jest lagodny ?? Obawiam sie ze moze byc ciezko z tym obgadywaniem na spocie bo najprawdopodobniej nie dam rady dojechac.. a co do walecznosci to jesli chcesz trzymac swojego psa razem z moim to raczej nie wypali Nie jest agresywny do innych psow ale wiesz to w koncu tylko i az 2 psy Oddam go do hotelu na te 3-4 dni i po klopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kolo_na_zapas-t142183.0.html Majki dam Ci już spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kolo_na_zapas-t142183.0.html Majki dam Ci już spokój może ci swoje sprzedam, tyle km na nim zrobileś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kolo_na_zapas-t142183.0.html Majki dam Ci już spokój może ci swoje sprzedam, tyle km na nim zrobileś [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 20:16_________________________________________________albo nie, bo potem Ty do mnie będziesz wydzwaniać w razie draki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kolo_na_zapas-t142183.0.html Majki dam Ci już spokój może ci swoje sprzedam, tyle km na nim zrobileś [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 20:16_________________________________________________albo nie, bo potem Ty do mnie będziesz wydzwaniać w razie draki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 witka wrocilem wlasnie z urlopiku i widze ze mam troche do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 DJ Reniu może lepiej za mnie na nocke pójdziesz...oczywiście za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie mogę stukam swoją nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 co do psow to moze ja Karol bym sie Twoim zaopiekowal...a co do sliny mojego Fąfelka to nie mam z tym zadnych problemów No to bedziesz sie musial z Zuzk@ o niego bic teraz, jakby co moze byc kisiel... A tak na powaznie to prowadzisz jakis przytulek dla porzuconych psiakow? Mnie 3 dni nie bedzie, a to nie jest York, moj pies tez troche miejsca zajmuje żadnych walk w kisielu nie będzie, ja nie mam u siebie żadnego psa i bez problemu możesz Karol zostawić u mnie pupila, obiecuję, że nie rozkocham go w bieganiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 widac po samym ICK-u paulina ze to auto ma "zacięcie" zresztą 2.7 biT to klasa sama dla siebie , moje następne auto bedzie na 90% z tym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 moje następne auto bedzie na 90% z tym silnikiem ostrożnie z tymi deklaracjami miało być już koniecznie 1.8TQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 no i zasłużony urlop oczywiście podanie musiałem napisać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 a Twój szef na to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi