Reniu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Reniu chyba jest okazja krateczki podświetlane wyrwać .... http://www.a4-klub.pl/smf/s4_b5_avant_99_rozbiorka_na_czesci-t141865.30.html Dawno już trzymam rękę na pulsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ps. grzechu spotkamy sie w borównie to się spotkaliśmy Kieras namierzony w Borównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Karolusss kiedy następny spot??? Jarocin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy 5. Zuzk@ 6. Grzechu (0,99%) 7. karolusss 2,5‰ 8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac 9. Kierownik (jak spirytus 95% kox ) 10. MichalG23 11. Felipe+rodzina 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy 5. Zuzk@ 6. Grzechu 100% 7. karolusss 2,5‰ 8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac 9. Kierownik (jak spirytus 95% kox ) 10. MichalG23 11. Felipe+rodzina 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00[/b] - mapka dojazdu --> LINK 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy 5. Zuzk@ 6. Grzechu 100% 7. karolusss 2,5‰ 8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac 9. Kierownik (jak spirytus 95% kox ) 10. MichalG23 11. Felipe+rodzina 99% 12. rafi z żonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Karolusss kiedy następny spot??? Jarocin??? Cos sie wymysli Tylko wiesz... moze byc problem z wejsciem, no chyba ze zrobisz ten transparent o ktorym mowilismy Ps. Filip o ktorej wracasz ze spotu bo moze bym sie zabral w drodze powrotnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Przepraszam , ale dzis nestety nie uda mi sie dojechac na spot ;( Pozdrowienia dla całej ekipy, życzę udanego spota ! ps: zróbcie dużo zdjęć [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 16:40_________________________________________________Dostałem własnie telefon ze jedrzej tez raczej nie dojedzie na spota , kazał przekazać przeprosiny dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dzięki wszystkim za spota jak zawsze udany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 My również dziękujemy za spotkanie Niedługo wrzucę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 dzięki również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 A ja przepraszam ze wpadlem jak po ogien ale mialem troche obowiazkow Tak czy inaczej sie pojawilem, zeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalG23 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja i moja Aga rowniez dziekujemy za sympatyczne spotkanko [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 20:09_________________________________________________A teraz browarek w dlon i przed TV kibicowac Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Udało mi się wrzucić fotki, zdażyłem przed meczem http://www.a4-klub.pl/smf/fotki_ze_spotow-t125484.0.html;msg1706693#msg1706693 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 zaczal sie meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 fotki Reniu coś żabka do gustu Ci przypadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 mecz nuuuda jak na razie... i na dodatek pelno fauli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 nuda bo Brazylii nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 spot jak zawsze udany no i fotograf jak zawsze na wyokim poziomie :notworthy: [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 21:33_________________________________________________po spocie pojechalem poujezdzac crosika 250ccm...wrazenia bezcenne...upadek w lesie...bol bezcenny...ale i tak wrazenie poprostu cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 WIEDZIAŁEM :oklaski: szacun dla holandi, hiszpania byla lepsza wygrała druzyna której kibicowałem, humorek dopisuje najpierw dzionek nad morzem spędzony a w finale na koniec dnia taka wygrana pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi