Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Lekko przygrzeje mnie dzisiaj w pracy Tymczasem kawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 na szczęście u mnie jest klima w pracy tylko kurde przez cały weekend została włączona na na 15 stopni i zimno w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Grzechu, żabka się prezentuje genialnie A jeśli masz czas to od wtorku może się prezentować jeszcze lepiej :gwizdanie: dzięki ...w końcu serce w nią wkładam co do wtorku to tylko czekam na te chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Zapraszam do mnie już mam 30 [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:54_________________________________________________ na szczęście u mnie jest klima w pracy tylko kurde przez cały weekend została włączona na na 15 stopni i zimno w środku Zapraszam do mnie już mam 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 to wolę swoje 15 chociaż teraz skręciłem na 20 muszę umyć autko bo jest całe upier... od owadów.. poza tym ptaki mnie "ukochały", a jutro na 10 więc będzie okazja umycia auta rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 a ja dzis pojade znowu sie wyżyć do lasu chyba...i mam nadzieje ze dzis nie spadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 dokladnie... u mnie w domu jest 30 stopni... prawie nie spałem w nocy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No to mamy Tropiki u mnie w pracy w komorach jest +/- 40 st. o ile nie wlaczymy suszenie...bo tak podchodzi po 60 Mam tu swoje male pieklo z 40-ka malych diablów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 a ja mam urlop i nie garuje w pracy zaraz nad wode śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 a ja mam urlop i nie garuje w pracy zaraz nad wode śmigam taki to ma dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A tam dobrze... pewnie tam jest zupełnie niefajnie nad tą wodą pewnie za zimna jest, słońce też pewnie wcale nie przygrzewa, komarów masa i w oggóle feee... wcale nie chciał bym być teraz nad taką wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A tam dobrze... pewnie tam jest zupełnie niefajnie nad tą wodą pewnie za zimna jest, słońce też pewnie wcale nie przygrzewa, komarów masa i w oggóle feee... wcale nie chciał bym być teraz nad taką wodą pewnie pisząc to miałeś taką mine - ;( :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 BYDGOSKIE PHOTO STORY TO BE CONTINUED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No to ja też śmigam na działkę i nad wodę! Do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nie za dobrze macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ktoś musi odpoczywać, żeby pracować mógł ktoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ktoś musi odpoczywać, żeby pracować mógł ktoś dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ;( ale ja się jednak cieszę, że mogę pracować w chłodnym, klimatyzowanym pomieszczeniu - w którym, póki co, jest mało pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dobre Grzechu:> też coś mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi