jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 hbd ja mogę jutro podjechać w dowolne miejsce, ale tak koło 19 bo do 18 pracuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 lampki zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jędrek no to możemy się wstępnie umówić na 19 pod Łuczniczką, może ktoś jeszcze dotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3b4 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 lampki zrobione foto foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ok, podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 w dziale "moja A4" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3b4 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ok juz widzialem w dziale o Twojej a4, dobrrrrrrze teraz jest wyglada i swieci napewno lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Grzechu to jutro pod Łuczniczkę podjeżdżaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Grzechu to jutro pod Łuczniczkę podjeżdżaj :gwizdanie: goście z Sosnowca na 17 przyjeżdzają [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 21:53_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/kupie/kratka_zderzaka_lewa-t142552.0.html;new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Paczka wyslana niby zobaczymy moze smycze dojda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witajcie Ma ktoś chęć na pozaplanowe spotkanie w środku tygodnia? Niestety w weekendy nie bywam na miejscu a już daaaaawno mnie nie było na spotach. Co powiecie na jutro albo środę? pozdro witam Bartas jesli nie robi Ci różnicy to w srodę mógłbym podjechac wieki cię nie widziałem, napewno będzie o czym gadać godz 19 a nawet przy tych temp nawet 0 20 pozdro dla wszystkich HISZPANIA GÓRĄ :> tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 może być i środa, bo wtedy siedzę do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Majki zapasówki się dorobiłem, to nie musisz po nocach czekać na tel ode mnie zwalniam Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 majki mi pasuje i wtorek i sroda, wiec dopasuje sie do Ciebie :> widzimy sie w srode w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 majki mi pasuje i wtorek i sroda, wiec dopasuje sie do Ciebie :> widzimy sie w srode w takim razie to i ja pewnie zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 no to mam nadzieję, że i reszta wpadnie chociaż na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 wiec ustalone środa 19-20 spot z Bartasem Hbd uuuuffffff dobrze Grzechu że tę zapasówkę masz już nie spałem po nocach czekałem na tel od Ciebie pozdrowionka[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 23:22_________________________________________________20 będzie optymalnie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 mi to nie robi mundial się skończył więc o 20 jestem wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 miłego dzionka pozdrowionka dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi