felipe.avant Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 sami sie organizujcie ja jade na wakacje, miejscówka dobra dla bydgoszczy jak i torunia, przy okazji reklama dla naszego klubu
Newman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Newman doszedl numer do darka? tak dziekuje bardzo!.. mial jeszcze do mnie oddzwaniac ale sie nie odezwal.. rolete kupilem na allegro... brakuje mi jeszcze m.in. anteny... jakby kogos interesowalo to w strzelcach dolnych jest szrot gdzie maja czesci do a6 .. dla zainteresowanych mam numer...
karolusss Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 mam dla was propozycje na grilla Jesli tam bedzie latac Antonov to mnie tam na pewno nie zobacza Jeszcze mi zycie mile... Dzień Dobry
damian_qbass Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzień Dobry Wszystkim, :cool1: skróciłem swój pobyt nad morzem bo niestety pogoda nie była najlepsza, co dzień padało i do tego gigantyczne korki na całym półwyspie :wallbash: no nic zabieram się do czytania zaległości na forum, Pozdrowionka i Miłego dnia
karolusss Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 młode małżeństwo leży po seksie w łóżku - żona mówi do męża: - kochanie WŁÓŻ od tyłu... - ŻÓŁW
rafi_a4 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 młode małżeństwo leży po seksie w łóżku - żona mówi do męża: - kochanie WŁÓŻ od tyłu... - ŻÓŁW
gurban6 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzień Dobry Wszystkim, :cool1: skróciłem swój pobyt nad morzem bo niestety pogoda nie była najlepsza, co dzień padało i do tego gigantyczne korki na całym półwyspie :wallbash: no nic zabieram się do czytania zaległości na forum, Pozdrowionka i Miłego dnia Czyli jestes w Toruniu?
gurban6 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja dopiero wrocilem z pracy Zaraz znikam bo jutro na 5 do pracy .Miłej nocki [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 21:56_________________________________________________Nie wiem czy już widzieliście autko które ma super osiągi,Dagger GT zostanie wyposażony w turbodoładowany silnik 9,4-litra V8 o mocy 2000 KM, generujący kosmiczny moment obrotowy sięgający 2710 Nm! Osiągi też mają powalać: setka w 1,5 s, a 1/4 mili w 6,7 s. Prędkościomierz będzie się zatrzymywał na 483 km/h. A tu podam link: http://jegoego.pl/kat,112874,title,Dagger-GT-Drogowy-potwor,wid,12465811,wiadomosc.html
Rekomendowane odpowiedzi