Kierownik Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 widzę wszyscy w dobrych nastrojach chyba to przez poniedziałek i kolejny roboczy tydzień :gwizdanie: Dzień dobry wszystkim
komar865 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to ja sie zaczne udzielac bo trzeba zaczac, zaniedbalem troszke :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 co tu taka cisza?? sumienie wszystkich gryzie że na spocie nie byli?? [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 18:04_________________________________________________ :polew:
Petara Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 HEh Jendras masz cos ostatnio czesto przyjemnosc mnie namierzac zaraz zaraz a moze Ty mnie jawnie śledzisz ??
wera :) Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie mam narazie neta ;( wiec jak by byly jakies plany co do spota prosze o informacje smskiem :> to napewno bede
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 [quote name=wera ] jak by byly jakies plany co do spota prosze o informacje smskiem :> to napewno bede to podaj nr
damian_qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Niestety wczoraj miałem wypadek(ale nie samochodem) i nie będzie mnie jakiś czas na forum.Byłem w szpitalu ale wolałem na niedzielę zostać w domu.Jutro mam stawić się do szpitala a we wtorek mam operację.Mam pękniętą stopę czy kostkę w 4 miejscach Jeszcze dziś będę na forum ale na spota nie dam rady przyjechać,nawet chodzić nie dam rady.Życze wszystkim miłego spota w Toruniu,mam nadzieję że nie będzie padać dzisiaj rozmawiałem z Grzegorzem, nie czuje się najlepiej, jeśli będzie taka możliwośc może ktoś wybierze się ze mna odwiedzić kolege w szpitalu??!
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 [quote name=wera ] napisalam to teraz będe po nocach wydzwaniać [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 20:14_________________________________________________nowy klubowicz....na najbliższy spot przyjedzie [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 20:14_________________________________________________ Niestety wczoraj miałem wypadek(ale nie samochodem) i nie będzie mnie jakiś czas na forum.Byłem w szpitalu ale wolałem na niedzielę zostać w domu.Jutro mam stawić się do szpitala a we wtorek mam operację.Mam pękniętą stopę czy kostkę w 4 miejscach Jeszcze dziś będę na forum ale na spota nie dam rady przyjechać,nawet chodzić nie dam rady.Życze wszystkim miłego spota w Toruniu,mam nadzieję że nie będzie padać dzisiaj rozmawiałem z Grzegorzem, nie czuje się najlepiej, jeśli będzie taka możliwośc może ktoś wybierze się ze mna odwiedzić kolege w szpitalu??! jak co to pozdrów Go od ekipy kuj-pom
jedrekx Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Petara po prostu czasami tamtędy wracam z Grudziądza bo jest mniejszy ruch Damian jak najbardziej pozdrów Grzegorza! Artur na jakim filmie byłeś?
Artur82 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 bylem na step up [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 01:23_________________________________________________teraz wrocilem ze starego rynku i w glowie szum dobranoc
manny90 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jak tam dzionek? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi