Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postaram się :naughty:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 10:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152827.msg1753339#new może by ktoś chciał? cena naprawdę fajna

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeśli tata pozwoli to bardzo chętnie... ale czy pozwoli... :mysli:

Zabierzesz mnie na małą prezentację "jak to jeździ" ? ps. nie mówię o "deptaniu" :cool1:

Opublikowano

jeśli przyjadę to oczywiście :) tylko A6 jest w automacie. w pozycji D nie ma takiej frajdy... za to jak przejdzie się w pozycję S (sport) to jest za***iście :kox: dlatego właśnie chciałbym aby następca A3 miał również 3.0 tdi pod maską :naughty:

Opublikowano

:bry:

ja zaraz znikam na jakas wycieczke :gwizdanie:

Opublikowano

Karolu mylisz się ;) oryginalne felgi Audi produkuje firma RONAL ;) nie wiem czy Twój model też, ale na pewno RS6, S-line (moje zimowe) i S-line (z A8)

Opublikowano

postaram się :naughty:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 10:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152827.msg1753339#new może by ktoś chciał? cena naprawdę fajna

Fajnie niestety RONAL to nie AUDI :P nie wiem w ktorym miejscu RONAL jest oryginalem AUDI :D Ale z tego co wiem AUDI produkuje w niemczech a RONAL w Walbrzychu :polew:

A nie jest tak że Ronal robi też modele kół dla Audi? :mysli: Masz numer części AUDI 8eo 601 025.

Opublikowano

dokładnie Reniu. moje RS6 są ori i są wyprodukowane przez RONAL. mam i napis RONAL w środku i znaczek Audi z numerem części

Opublikowano

W miejsce FISa dziada! :evil::polew:

Opublikowano

Panowie nie wiecie gdzie dostanę sam klosz do tylnej lampy? Wszędzie mają tylko całe lampy, a mi cała niepotrzebna... chcę sam plastikowy klosz.. Jakieś pomysły?

Opublikowano

przypuszczam ze szybciej i bez wielkiego nakladu kupisz cala lampe nie dostaniesz sam klosz...

...a co do lamp to zadzwon na ul. Boczna25 w Bydgoszcz Auto lampy

tu masz do nich namiary: http://www.moto.bydgoszcz.pl/index.php?op=E2&ide=43&idz=7

Opublikowano

Ja mam klosz do takiej lampy... jest w komplecie z resztą lampy i drugą do pary :naughty:;)

Opublikowano
:hi: Jutro operacja Mam stracha.Noga(stopa) jak bania wygląda.Dzięki za pozdrowionka.
Opublikowano

Będzie dobrze! Trzymaj się! :good:

Opublikowano

ale z drugiej strony czy odczujesz tą różnicę przykładowo 10-20 PS? nawet gdyby S4 miało te 300 koni to i tak dużo...

Opublikowano

Ja przeryłem cały i wniosek mam taki... jak 3.0TDI to rok modelowy 2007+ a jesli wcześniejsze to wymiana całego rozrządu na poprawiona wersje (ok 6000 ASO).

No i takim sposobem zjebałem sobie marzenia :nabijasie:

Przy moich przebiegach takie V6 3.0 by nie było głupie :mysli:

ale z drugiej strony czy odczujesz tą różnicę przykładowo 10-20 PS? nawet gdyby S4 miało te 300 koni to i tak dużo...

Jędrek... tu nie jest mowa o ubytku 10KM tylko 100KM