jedrekx Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 tak jak pisałem beze mnie Najbliższy spot: niedziela, 5 września 2010, godz. 18.00, Toruń - Piotr i Paweł przy Broniewskiego lub Motoarena 1. Reniu 2. ArturB6 3. Newman 50% 4. Komar865 75,9% 5. wera 6. krzychu-trn 70% cheesy 7. MichalG23 8. ...
Reniu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 No szkoda jędrek... ;( Mi wpadł do glowy pewien pomysł na mod wnętrza i ciul... zostanie zrealizowany
jedrekx Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 no niestety.. następnego dnia egzamin i wolę go zdać zdradź, jaki?
Reniu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 jak wypali kilka spraw to będę "uha hany" na maksa. Plan jakiś musi byc bo inaczej czeka nas stagnacja a tego nikomu nie życzę... progress musi być
majki77 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 witam wszystkich, i miłego dzionka życzę widzę że za oknem temperaraturka nie za wysoka ale za to jak słońce napier...
manny90 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 jak wypali kilka spraw to będę "uha hany" na maksa. Plan jakiś musi byc bo inaczej czeka nas stagnacja a tego nikomu nie życzę... progress musi być Skóra?
Reniu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Taki mam plan, zobaczymy co z tego wyjdzie :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 jaki kolor? ktos chyba pisal ze darek z tarkowa mial jakac ladna skore na sprzedaz
Reniu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Na razie to tylko dalekosiężne plany, sprawy muszą się dobrze poukładać a to wymaga czasu. Będę szukał kubełków w czarnej skórze, najchętniej również z obszytymi boczkami. Zobaczymy...
manny90 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Muszę zacząć poważnie myśleć nad tapicerem do siebie bo zaczyna mi się kubełek w 2gim miejscu przecierać
przemciotorun Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Muszę zacząć poważnie myśleć nad tapicerem do siebie bo zaczyna mi się kubełek w 2gim miejscu przecierać wez od Weroniki oparcie z fotela pasazera i przeloz poszycie, bedziesz mial git a jej zaloz to swoje zawsze dwa przetarte fotele beda lepiej wygladaly niz jeden :decayed:
manny90 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Muszę zacząć poważnie myśleć nad tapicerem do siebie bo zaczyna mi się kubełek w 2gim miejscu przecierać wez od Weroniki oparcie z fotela pasazera i przeloz poszycie, bedziesz mial git a jej zaloz to swoje zawsze dwa przetarte fotele beda lepiej wygladaly niz jeden :decayed: BTW. Ale się dziś mandatów posypało na prakingu w Realu. Miejscy przyjechali i sprawdzali wszystkie miejsca dla niepełnosprawnych...
Rekomendowane odpowiedzi