krzychu-trn Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dzieńdoberek zaraz śmigam na grzybki do lasu taki to ma dobrze
Reniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Chłopie... Cierpię na to. Jeszcze ostatnio mówiłem, że to co chcialem osiagnalem, a teRAZ sto innnych planow w glowie Jeszcze ostatnio z Reniem rozmawiałem, że tylko tapicera, obszycie kiery i koniec, a tu się lampki zrodziły :gwizdanie: O jakich lampkach myslisz?
manny90 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Chłopie... Cierpię na to. Jeszcze ostatnio mówiłem, że to co chcialem osiagnalem, a teRAZ sto innnych planow w glowie Jeszcze ostatnio z Reniem rozmawiałem, że tylko tapicera, obszycie kiery i koniec, a tu się lampki zrodziły :gwizdanie: O jakich lampkach myslisz? Oświetlenie przestrzeni nóg, komplet przód tył. Oświetlenie przestrzeni pootwarciu drzwi, komplet. Lampki ostrzegawcze w drzwiach, komplet. i Jeszcze chce 2 lampki ostrzegawcze w klapę dąć. Oczywiście wszystko ori. A jeszcze niedawno pod łuczniczką pytałeś czy będę rezał i mówiłem, że jakoś te świecideła mnie nie ciągną BTW... Moja głowa...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja sobie położyłem Vodeczke na biurko i się zająłem czymś pożytecznym...Grafikiem nie jestem ale coś tam wyszło...może do smieci moze tylko do małych poprawek...Sami określcie a plajstry gdzie???
bartek1605 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ktoś od was http://www.postimage.org/image.php?v=aVDWYP0
komar865 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 bawil ktos sie w uszczelnianie gumki (czy jak to tam) od linki otwierania maski miedzy silnikiem a wnetrzem? zbierala sie woda sprawa juz ogarnieta (dzieki majkiemu!!!) a teraz widzialem ze jeszcze bardzo mala ilosc sie zebrala po wczorajszej ulewie w lubiczu to jak robil to ktos? :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ktoś od was http://www.postimage.org/image.php?v=aVDWYP0 hmmm nie znam....a co zgubił sie gdzieś ??
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w Łodzi pod Silverem myślalem że w Koronowie szczerze nie znam autka
nowekbdg Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja sobie położyłem Vodeczke na biurko i się zająłem czymś pożytecznym...Grafikiem nie jestem ale coś tam wyszło...może do smieci moze tylko do małych poprawek...Sami określcie a plajstry gdzie??? Nima zreszta za damski chu...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 cos na poprawe humoru przed pracą PS niedługo mija kara i będzie można iść na stadion morde powydzierać Zawisza Bydgoszcz-Czarni Żagań[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 12:53_________________________________________________ [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 13:02_________________________________________________Witamy w piekle!
komar865 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 widze ze przejecie problemem kolegi
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 bawil ktos sie w uszczelnianie gumki (czy jak to tam) od linki otwierania maski miedzy silnikiem a wnetrzem? zbierala sie woda sprawa juz ogarnieta (dzieki majkiemu!!!) a teraz widzialem ze jeszcze bardzo mala ilosc sie zebrala po wczorajszej ulewie w lubiczu to jak robil to ktos? :gwizdanie: ja walczylem z tym 2 lata temu od tego czasu luzz musisz wyczyscic i przeczyscic przestrzen pod kompem i sprawdzic czy upływ wody jest udrozniony z podszybia... to jest taka dziura mniej wiecej na srodku podszybia tam gdzie wychodza przewody od klimy z komory pasazerskiej do komory silnika p.s. akurat pisalem tego posta jak napisales swojego ze nikt nie pomaga... Komar.. daj troche czasu bo nie każdy ślęczy non stop na forum
komar865 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 bawil ktos sie w uszczelnianie gumki (czy jak to tam) od linki otwierania maski miedzy silnikiem a wnetrzem? zbierala sie woda sprawa juz ogarnieta (dzieki majkiemu!!!) a teraz widzialem ze jeszcze bardzo mala ilosc sie zebrala po wczorajszej ulewie w lubiczu to jak robil to ktos? :gwizdanie: ja walczylem z tym 2 lata temu od tego czasu luzz musisz wyczyscic i przeczyscic przestrzen pod kompem i sprawdzic czy upływ wody jest udrozniony z podszybia... to jest taka dziura mniej wiecej na srodku podszybia tam gdzie wychodza przewody od klimy z komory pasazerskiej do komory silnika właśnie juz to dokladnie posprawdzalem (naprawde dobrze poczyscilem) i bylo kilka dni baja a wczoraj tak dosc popadało i znowu lekko w rogu przy zawiasach bylo mokro a wydaje mi sie ze ta gumka ktora uszczelnia linke od maski mogla lekko sie zastarzec i juz nie trzymac i moze by ta gumke trzeba uszczelnic albo wymienic i stad moje pytanie czy ktos juz to robił?[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 13:31_________________________________________________ p.s. akurat pisalem tego posta jak napisales swojego ze nikt nie pomaga... Komar.. daj troche czasu bo nie każdy ślęczy non stop na forum wiem wiem nie kazdy ma czas ok obiecuje ze sie poprawie! ja mam teraz neta tylko w pracy i daje na maxa
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale jak byś mial dobry odpływ wody to nie powinno leciec przez tą gumke.... po to jest gumka zeby nie leciało ja tej gumy nie ruszalem - nie wiem ile to kosztuje.. moze jakims silikonem tam napaćkać
komar865 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale jak byś mial dobry odpływ wody to nie powinno leciec przez tą gumke.... po to jest gumka zeby nie leciało ja tej gumy nie ruszalem - nie wiem ile to kosztuje.. moze jakims silikonem tam napaćkać no wlasnie jakas magia audi tu chyba dziala bo naprawde rozebralem tam wszysko, plastiki malo mnie nie wyprowadzily z rownowagi ale dalem rade wyczyscilem dokladnie bo tam w tym miejscu miedzy kompem a szyba jest naprawde malo miejsca i kazdy syf juz hamuje no i nagle po miesiacu teraz znowu zoonk!
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale czysciles pod komputerem?? tam jest taka szczelina ale ona udrażnia odpływ... ja miałem wszystko niby czyste a tam tylko zapchane i już była d*pa.
Rekomendowane odpowiedzi