Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ja za swoj od b5 dostalam 150 zl, wiec chyba calkiem niezle;). ode mnie wolali 50-70 zł
komar865 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 jak tam wiara po weekendzie pogoda dopisała to i humorki pewnie też :gwizdanie: pozdrowionka :> heja, u mnie weekendos wyjątkowy udany widziany w TPArcie weekend udany ale dzis poniedzialek
Newman Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 heheh... mnie też żeś Rafi przestraszył z tą sobotą
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 bry... koniec weselnego szalenstwa, następne dopiero za tydzień...
damian_qbass Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Łukasz śmigałeś wczoraj w stronę górska po południu? jechałem za Tobą jakiś czas-czerwony ciff a tak wogóle to macie w Bydgoszczy na śródmieściu straszne dziury, w jedną większą niestety udało mi sie trafić, dobrze że kołą nie urwałem:( Miłego dzionka wszystkim
komar865 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Łukasz śmigałeś wczoraj w stronę górska po południu? jechałem za Tobą jakiś czas-czerwony ciff a tak wogóle to macie w Bydgoszczy na śródmieściu straszne dziury, w jedną większą niestety udało mi sie trafić, dobrze że kołą nie urwałem:( Miłego dzionka wszystkim hmm jesli chodzi o mnie to tak byc moze to bylem ja, jestem rozpoznawalny po trojkaciku na tylniej klapie "wszyscy sie zmiescimy" o dwa kola chodzi!
jedrekx Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 w centrum dziury są niestety straszne... ale w Toruniu niestety remonty :/ droga na Warszawę w remoncie.. zawsze skracałem przez Mickiewicza (chyba taka ulica) to też w remoncie...
komar865 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 chyba bydgoska bo mickiewicza jak bys wracal z wawki a jak do wawki to bydgoska w remoncie! ale remonciki bo wiesz na motoarenie final euro 2012 bedzie
jedrekx Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ale ja zawsze robiłem skrót za bp na broniewskiego skręcałem... a nie znam ulic Torunia (ale coś mi się wydawało, że Mickiewicza)
komar865 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 no moze ale masz racje ze rozkopy wszedzie! ale jak bedzie zrobione to
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ale jak bedzie zrobione to No właśnie Po to są te remonty, zeby dziur nie bylo. Trzeba wytrzymać a później tylko się cieszyć, że jest lepiej!
Reniu Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 W czystej teorii Jak odbiór budowy/ remontu drogi przeprowadza kolega od grilla to po pół roku znowu trzeba łatać A kto za to płaci? - ci państwo
jedrekx Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 gorzej jak się śpieszysz, bo wieziesz papiery do urzędu
przemciotorun Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Łukasz śmigałeś wczoraj w stronę górska po południu? jechałem za Tobą jakiś czas-czerwony ciff a tak wogóle to macie w Bydgoszczy na śródmieściu straszne dziury, w jedną większą niestety udało mi sie trafić, dobrze że kołą nie urwałem:( Miłego dzionka wszystkim wczor jak jechalem w bydgoszczy na glowny to slalom i 30km/h a i tak myslalem ze cos urwe...
rafi_a4 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 pierwszy zakup kosmetyku do pielegnacji auta zrobiony
Reniu Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Rafał rozwiń temat bo w pierwszej chwili myślałem, że to Nowek coś napisał
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 dziury jak dziury.najgorsze są te studzienki (co 0,5 metra ) od których większość się zaczyna.nie rozumiem dlaczego nie robili tych studzienek (mam na myśli te okrągłe na środku ulicy) poza drogą, skoro i tak nie pełnią żadnej roli odpływowej
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Myślę, że na nastęny spot będzie gotowe
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Myślę, że na nastęny spot będzie gotowe w nogach też rezasz lampki??
Rekomendowane odpowiedzi