Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A twoja to niby ile pali ? :)

mniej :decayed: ale dochodzą jeszcze kwestie ubezpieczenia +30% za posiadanie krócej prawka niz 2 lata +30% za wiek poniżej 25 Lat ;(

No mniej to znaczy ile? :)

ja za OC na rok płace 560 zeta .. no a zwyżka za wiek to już jakby nie ta bajka :tongue4:

ostatnio na trasie zszedł mi do 8.9 L LPG, w mieście pali juz troszku ponad 10 ;) a jak sie ma ciezkie buty to i 12 potrafi zjesc :decayed: kiedys liczylem ile by wyszlo oc jak by auto bylo na mnie i wyszlo prawie 2 tys najtaniej :blink:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam padake na ojca i place 412 zl w generali a gazu to najmniej udalo sie zejsc do 11,5 a "najlepiej" 16 :evil:

a co do zycia kawalera to nie wiecie ile teraz nowoczesne kobiety kosztuja wiec troszke na tego RSa brakuje :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

a co do zycia kawalera to nie wiecie ile teraz nowoczesne kobiety kosztuja wiec troszke na tego RSa brakuje :wallbash:

bo albo melanże i kobiety albo RS w garażu :cool1:

PS mając RS-a to kobiety by Ciebie same sponsorowały żeby się przejechać :sarcastic:

Opublikowano

bo albo melanże i kobiety albo RS w garażu :cool1:

PS mając RS-a to kobiety by Ciebie same sponsorowały żeby się przejechać :sarcastic:

hehe tak nie myslalem!! :chytry: a jak mieszkalem w irlandii to bylem o krok od kupienia RSa a teraz :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

najlepiej będzie jak kilka osób będzie śliedzić dzial Newbie i w razie co pisał zaproszenie PW do nowych z regionu(bo jest tak że po 5-6 postach zamykają wątek i nie zawsze uda mi sie wpisać)

Opublikowano

Już się nie wymiguj :evil: Chciałeś klubowicza to teraz ogarniaj :kox:

;) w wolnej chwili postaram się tam też zaglądać :hi:

Gość -makaveli-
Opublikowano

;) w wolnej chwili postaram się tam też zaglądać :hi:

:good:
Opublikowano

Bry :) wczorajszy wypad do Poznania na lotnisko.. masakra.. 2 godziny mi zeszło do Poznania, a przez Poznań.. prawie godzina :wallbash: z powrotem już leciałem A2 i było szybciej :decayed: nawet moja mama nie marudziła jak było 180-190 :decayed:

Opublikowano

Karty zamówione, w sumie 6 sztuk, czyli wysyłka po 1zł wyjdzie. Reszta jak chce niech już indywidualnie zamawia, a jak się uda to piszcie do Hugo, żeby jedną przesyłką wysłał.

Opublikowano

Bry :) wczorajszy wypad do Poznania na lotnisko.. masakra.. 2 godziny mi zeszło do Poznania, a przez Poznań.. prawie godzina :wallbash: z powrotem już leciałem A2 i było szybciej :decayed: nawet moja mama nie marudziła jak było 180-190 :decayed:

mowilem ze masakra przez poznan sie przebic :wallbash:

Opublikowano

ale niestety jak to napisałeś to już byłem w drodze..

Opublikowano

Chyba przebić się przez każde większe miasto to kara... Ja po spocie do stolicy pojechałem, trasa 3h, od rogatek do celu jakieś 20minut, ale była 1:00. Wyjeżdżałem we wtorek około 19:00. I tutaj już do rogatek ponad godzina... Normalka ;)

Opublikowano

:siema: Kto jutro wybiera się na TRN :mysli: ? Jak ktoś chętny o 21 na parkingu pip na bronka i razem lecimy na aule :>

oczywiście :)

Opublikowano

:siema: Kto jutro wybiera się na TRN :mysli: ? Jak ktoś chętny o 21 na parkingu pip na bronka i razem lecimy na aule :>

oczywiście :)

:good: :good: :good:

damian masz moj nr daj znaka to zadzwonie ze juz jade albo cos!

Opublikowano

byc moze zawitam :hi:

Opublikowano

odnośnie piątku jeśli ktoś chętny to pisac na PW :) Pogoda ma być rewelacyjna

Opublikowano

fajny filmik