manny90 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No i mnie 1000 strona ominęła... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Grzechu tylko nie ta felga...zabka bedzie wygladala na niej jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kierowniku.. przejedź się Passatem B6 i A4 B7.. żadnej różnicy nie czujesz... a to są te same auta... miałem okazje pojezdzic ... i bardziej mi sie pdobalo b7 ... tak samo bylo jak mialem okazje przejechania sie b6 i passatem b5fl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Grzechu tylko nie ta felga...zabka bedzie wygladala na niej jak... czemu zresztą zobaczymy.do końca roku kończą mi się kredyty i zacznie się modzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Grzechu tylko nie ta felga...zabka bedzie wygladala na niej jak... Jestem tego samego zdania... to koło już jest mocno opatrzone, do tego występuje masa kiepskich replik, ostatnio widziałem coś takeigo w 14" U Komara jakoś to wygląda, nie razi i pasuje bo ma relingi w chromie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 rzecz gustu. ja wiem jedno - musi być VAG, a to czy to będzie VW, Audi, Seat czy Skoda - nie ma dla mnie różnicy. VW i Audi wg mnie są tak samo wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dla mnie obydwa auto to jedno i to samo :) B7 a Passek B6... Ale A4 lepsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no i wolne pogoda ladna wyplata byla to trzeba sie udac na zakupy :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 idziemy wszyscy z toba na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 oj Rafał Rafał to będziemy chodzili cały dzień Kobiety --- zakupy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A to mogą nas zostawić gdzieś pod parasolkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 rzecz gustu. ja wiem jedno - musi być VAG, a to czy to będzie VW, Audi, Seat czy Skoda - nie ma dla mnie różnicy. VW i Audi wg mnie są tak samo wykonane. Audi i VW -> Skoda Seat -> Generalnie kiedyś różnica w poszczególnych markach była bardziej widoczna. Teraz wszystko się zaciera. świetnie to widzę po rodzinnej skodzie octavii z 2004r - plastik, plastik i jeszcze raz tandetny plastik. W porównaniu do mojego auta z 1996r. (a więc 8 lat różnicy) wypada kiepsko. Wszystko w środku skrzypi i wieje tandetą. Ale już Octavia II zapoczątkowała nową jakość w skodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89pawel89 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Reniu na dobry balet pod parasolkami nie starczy jej wypłaty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No wiadomo... facet nie wielbłąd... wypić musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ale badzie naurywanych lusterek, i poroz#$*!!#lanych felg, wasko i wysokie krawezniki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 w Bydgoszczy też będzie utrudniony ruch :gwizdanie: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100924/BYDGOSZCZ01/326296542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 w Bydgoszczy też będzie utrudniony ruch :gwizdanie: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100924/BYDGOSZCZ01/326296542 uff całe szczescie ze ja tamtędy podróżuje tylko na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no na spota teraz przez rondo jagiellonów i bernardyńskie będzie trzeba jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zmienimy miejsce spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 tylko gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi