Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 czyli 80?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tyle już się przewijało na temat innych aut, że ciężko zpamiętać kto o czym mówił... Nie jakieś BMW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Arturowi cos tam świta bo przez chwile kiedys byla taka opcja ale to nie to :gwizdanie: Manny absolutnie nawet przejechałem sie wczoraj Bmw 530 benzyna, E39 świeżynka z niemiec, niby 230KM ale nie zrobiły te konie na mnie wrazenia nigdy BMW nie było marką za którą sikałbym w majtki, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Twój nowy nabytek ładnie się zbiera... równa praca silniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie bądźcie już tacy tajemniczy nikt przecież Majkiego nie opieprzy za zmianę marki no chyba że zmienił na Matiza Kieras... fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie bądźcie już tacy tajemniczy nikt przecież Majkiego nie opieprzy za zmianę marki no chyba że zmienił na Matiza Kieras... fotki nie matiz Artur wszystkiego najlepszego z okazji urodzin milego dzionka dla wszystkich[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 07:39_________________________________________________Kieras... fotki Passata widzę na fotkach kto tam zawitał na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Paweł sprzedał a4 i zmienił sobie na passata Artur stówa Nawet sie na spocie wczoraj nie pochwaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Artur wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dołączam się do życzeń NAJLEPSZEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 wszystkiego najlepszego Artur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Najlepszego Artur Poza tym dzieńdoberek wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wiem jakim jesteś fanem auta, którym jeździsz, zatem, 100 lat z Arturo, w zdrowiu i wystarczającej płynności finansowej na mody. Pozostałym członkom miłego tygodnia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dzieki za zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Artur najlepszego brachu Majkel.. nie daj sie prosic i zdradź nam tajemnice p.s. No no Manny trzeba było mówić ze bedziesz w tvn turbo ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Najlepszego Artur od Karola i Zuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Zdrówko Artur. Wkońcu po weekendzie mogłem się odezwać i tak wogóle to Do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Najlepszego Artur! Artur najlepszego brachu Majkel.. nie daj sie prosic i zdradź nam tajemnice p.s. No no Manny trzeba było mówić ze bedziesz w tvn turbo ))) Kiedy byłem???? Przeglądarka? Na jakim programie byłem, bo nawet nie spytałem przy okazji "wywiadu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Manny... wczoraj na tvn turbo lecial program technonet czy jakos tak i był to odcinek poswiecony nowej przegladarce od microsoftu IE 9.0, koparka mi opadła jak Cie zobaczyłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi