manny90 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A no to było po tym megaspocie, pojechałem do warszawki, zejechałem w środku nocy i prosto na imprezę, rano jeszcze browarek... po tym wszystkim poszedłem z lubą i kumplem do centrum i nas złapało dwóch panów z TVN Turbo właśnie :> Ciekawie musiałem wyglądać Dzisiaj o 15:55 jest powtórka widzę, to sobie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nom.. nawet fajny program... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wszystkiego naj Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 o ile sie nie myle i jak mnie pamiec nie zawodzi to majki mowil cos o mesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubaAKP Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nie żebym marudził ale mam po raz kolejny pytanie o sensowność terminu spotu wiem że postów mało i staż tez nie wielki żębym od razu zmieniał zastane reguły ale jak do Was podjechać powiedzcie ? Rozumiem że nie macie dzieci (albo macie hehehehehe) ale ja właśnie o mniej więcej 18 podchodzę do obowiązków "dziecięcych" typu mycie, kąpanie, przewijanie. Moja Pani też się martwi że nie może jechać i głowę mi suszy że ją zastawiam i nie zabieram na spoty. Za chwil parę o tej porze będzie zimno, ciemno i w ogóle lipa i co wtedy ? Naprawdę może przemyślicie tą kwestię bo jak dla mnie spoty sobotnie w dodatku nieco mniej popołudniowe to by było coś. A tak niestety nie zdążam czy też zdażam i lipa z mojej wizyty u Was wychodzi howgh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Sprawę można przemyśleć, nawet zrobic jakąś ankietkę. Mieliśmy już spoty w niedzielę o 14 była okropna popelina, bo to zazwyczaj pora niedzielnego, rodzinnego obiadu, poza tym coniektórzy nie zdążyli wywietzryc się po nocnych baletach były też spoty w środowy wieczór ale również nie cieszyły się zbytnią popularnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 może by tak o 16??? teraz to i tak już dosyc zimno więc pewnie wypad na jakaś herbatke/kawkę np tak jak kiedyś już pisałem na trasie miedzy BDG a TRN... w tygodniu to cięzko... jedynie Piątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubaAKP Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 sobota po południu ? powiedzmy o 16 ? i można gdzieś skoczyć i można coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 może by tak o 16??? teraz to i tak już dosyc zimno więc pewnie wypad na jakaś herbatke/kawkę np tak jak kiedyś już pisałem na trasie miedzy BDG a TRN... W zimę jeźedziliśmy do Karczmy pod gołębiem w Złejwsi Wielkiej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg1500561#msg1500561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 nie żebym marudził ale mam po raz kolejny pytanie o sensowność terminu spotu wiem że postów mało i staż tez nie wielki żębym od razu zmieniał zastane reguły ale jak do Was podjechać powiedzcie ? Rozumiem że nie macie dzieci (albo macie hehehehehe) ale ja właśnie o mniej więcej 18 podchodzę do obowiązków "dziecięcych" typu mycie, kąpanie, przewijanie. Moja Pani też się martwi że nie może jechać i głowę mi suszy że ją zastawiam i nie zabieram na spoty. Za chwil parę o tej porze będzie zimno, ciemno i w ogóle lipa i co wtedy ? Naprawdę może przemyślicie tą kwestię bo jak dla mnie spoty sobotnie w dodatku nieco mniej popołudniowe to by było coś. A tak niestety nie zdążam czy też zdażam i lipa z mojej wizyty u Was wychodzi howgh ostatnio pizzerie proponowałem i marne zainteresowanie tematem było,także nie ma sensu nic proponować bo chłopaki nie lubią nowości organizacja to nasza słabość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 tak czy siak musi być wczesniej bo po ciemku to wioska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 tak czy siak musi być wczesniej bo po ciemku to wioska popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 tak czy siak musi być wczesniej bo po ciemku to wioska popieram panowie działajmy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to proponuje najbliższy spot zrobić w tej karczmie pod gołębiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ja jak cos to sie dopasuje :>[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:08_________________________________________________ja narazie mam brak pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ja również dołączam się do opcji pod gołębiem myślę że to dobre rozwiązanie na zimne wieczorki i oczywiście zimę która chyba dojdzie do nas nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Pod gołebiem dobra rzecz może jakiś rabat dla stałych klientow na kawe/ herbate sie wychaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Pod gołebiem dobra rzecz może jakiś rabat dla stałych klientow na kawe/ herbate sie wychaczy no właśnie o to chodzi. tak jak mówisz kawka herbata czy nawet jakieś jedzonko kilka razy byśmy wpadali i coś tam pewnie by się ucieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 oni pewnie nas tam pamietaja z zeszlego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Zuzk@ namierzona dzisiaj około 14 na Jagiellońskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi