jedrekx Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 no to praktycznie już weekend zimówki założone ;( Rafi, tam gdzie zmieniałem opony (a zmieniałem gdzie indziej niż zawsze), to nie mieli opon w tym rozmiarze co chciałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 rafi dzwonil moj ziom i mi wytlumaczyl o co chodzi z tymi oponami i miales racje troszke! zgadamy sie to ci wytlumacze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam Ja ostatnio z samymi pytaniami :gwizdanie: Szukam 1 czujnika cofania do audiczki lewy tylny Moze ktos wie, bo zakladal gdzie to badziewie najlepiej kupic i najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 allegro, ale wątpię, że znajdziesz pojedynczą sztukę... ewentualnie szukaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam Ja ostatnio z samymi pytaniami :gwizdanie: Szukam 1 czujnika cofania do audiczki lewy tylny Moze ktos wie, bo zakladal gdzie to badziewie najlepiej kupic i najtaniej podzwoń po szrotach w regionie albo wbij wątek w dziale "Kupie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 allegro, ale wątpię, że znajdziesz pojedynczą sztukę... ewentualnie szukaj na forum jezeli chodzi o ori to na allegro bylo tego w ciul w cenach od 60-90zl sztuka (tylko nie pamietam czy do b5 czy b6) podaj nr to ci powiem za ile nowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 jestem nowincjuszem pnę sie po szczeblach kariery na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 jestem nowincjuszem pnę sie po szczeblach kariery na forum jeszcze troche a zostaniesz Prezesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 MARSZAŁKIEM [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:13_________________________________________________-makaveli- dobre co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 -makaveli- dobre co? jeśli chodzi Ci o PW to odesłałem odpowiedź :naughtyczas rano na 6 do tyry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iMdDYhy9XS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 moja aktywnosc na forum jest znikoma, bo robie remont calego mieszkania i nie ma w tej chwili nawet gdzie kompa podlaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ładnie dziś pizga nie wiem jak w bydzi ale w toruniu daje ostro wogóle to i miłego dzionka pomimo tej pogody :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 i w B i w T pizga podobnie co dzień jadę w tą i z powrotem a wiatr hula identycznie pozdro i miłego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzieńdoberek ja pierdziu ale się nie wyspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ziefffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 panowie,jeszcze tylko 8h pracy i weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 U mnie jeszcze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A ja na 14 dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi