manny90 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A ja na 13 na 1,5h i wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 byle do 16 i co manny widziales siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ja też już mam weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jeszcze ~2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15192479 auto ponownie wystawione na sprzedaż bo poprzedni sprzedający się wycofał... jak znacie kogoś kto szuka pewnego Golfa to polećcie mu tą ofertę.. kontakt z właścicielem w ogłoszeniu, ale można kierować też pytania do mnie na PW lub na gg 8649038. aaaaaaa no i cena podlega negocjacji poprzednio sporo z negocjowano, to tym razem pewnie będzie podobnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 1 godzinia! i weekend! krzychu, damian, majki myslcie bo % sie chlodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Artur przed chwilą ustrzelony na stawowej Jechałem za tobą białym Audi 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 1 godzinia! i weekend! krzychu, damian, majki myslcie bo % sie chlodzi! około 17 bede wiedział na 100% co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 nie cieszcie sie tak z tego weekendu bo mi przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 O ja pier*** znowu weekend :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Hehe, odrazu troche lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja od zeszłej niedzieli byłem tylko w środę w pracy. Ale i tak nie nacieszyłem się sielanką , bo w niedzielę zmarł ojciec mojej żonki, no i siedzę w chałupie w atmosferze wiecie jakiej. Cały weekend taki będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja od zeszłej niedzieli byłem tylko w środę w pracy. Ale i tak nie nacieszyłem się sielanką , bo w niedzielę zmarł ojciec mojej żonki, no i siedzę w chałupie w atmosferze wiecie jakiej. Cały weekend taki będzie kondolencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 współczuję Ja od zeszłej niedzieli byłem tylko w środę w pracy. Ale i tak nie nacieszyłem się sielanką , bo w niedzielę zmarł ojciec mojej żonki, no i siedzę w chałupie w atmosferze wiecie jakiej. Cały weekend taki będzie kondolencje Dzięki, choć mnie akurat śmierć teścia jakoś nie poruszyła, ale teraz z Agi pociechy nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 współczucia Tomek dla Ciebie i dla całej Twojej rodziny ;( mi się weekend rozpoczął bardzo miło.. dostałem ciekawą propozycję.. ale o tym może niedługo EDIT: Ci którzy byli zainteresowani koszulkami regionalnymi proszę o zapoznanie się z wątkiem... proszę jeśli ktoś ma również jakiś kontakt z Nowekiem o napisanie do Niego czy weźmie czy może ktoś wpisze się na listę za niego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No u mnie też dobrze... dotarła przesyłeczka na którą czekałem od dawna coniektórzy wiedzą ocb Właśnie pyknąłem GP Monaco w deszczu (F1 2010) i się zje**łem jak koń po westernie ale zwycięstwo syci W związku z tym... na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jak tam w bydzi weekend sie zaczął u nas nawet ciekawie sie zapowiada pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi