otles Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Na ten spot jeszce nie... ale na kolejny postaram sie a w tygodniu też sie spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 W tygodniu też można się spotkać.[br] [edit] Binek mówił, że nie jedzie dalej na leśną miejscówkę. Ktoś bierze grila bo nie wiem czy kiełbaski kombinować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość westside Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 jestem jak najbardziej chętny.od dnia dzisiejszego mam urlop 2 tygodnie więc data mi obojętna[br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 17:59_________________________________________________9.08 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 NIEDZIELA 09.08.2009godz. 12.00 WLOT OD STRONY BYDGOSZCZY (DROGA NUMER 80) parking PIOTR I PAWEL pozniej grill 1. Reniu 2. Majki 3. Binek 4. Rafi 5. Dropsone 6. Grzegorz76 7. Westside 8. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 JA WEZME GRILLA czy z bydgoszczy wyjezdzamy razem czy spotykamy sie na miejscu koledzy z fordonu tez jada? tomek4don i strobo bo mozemy sie spotkac gdzies kolo mostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Myślę że spotkamy się koło Łuczniczki i ok 11.15 ruszymy dalej. Po drodze możemy zajechac na stację za mostem chwycić resztę ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja nie jestem pewien czy pojade ale jak cos to byłbym na stacji za mostem w Strzyżawie...A o ktorej tam planujecie byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Pewnie koło 11.30... zależy jak długo będziemy się przebijac przez miasto. PS. Przypominam że to spot rodzinny :> My jedziemy w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 no panowie to jutro sobie pogadamy o organizacji w naszym klubie a ci którzy mnie znają wiedzą że powiem co myślę burze mózgów sobie zrobic zanim podjade zobaczymy kto z listy będzie a kto da d*py :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Panowie, daj ktoś numer telefonu na PW w razie gdybym się gdzieś zabłąkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pewnie koło 11.30... zależy jak długo będziemy się przebijac przez miasto. PS. Przypominam że to spot rodzinny :> My jedziemy w komplecie oczywiscie mozna wziasc znajomych i kolegow(niekoniecznie audi) reniu to moze poczekaj chwile zamiast na lucznice to na stacji w strzyzawie. moze dojedzie petara i ktos jeszcze z fordonu bo ja musze cos zalatwic i zlapie was po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ok. W takim razie ruszamy ze Strzyżawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to o 12:00 pod Pietrkiem i Pawłem A później proponowałbym tego grilla zrobić na Kamionkach albo w Okoninie, nad jeziorem! Toruń-Kamionki- ok. 29km Toruń-Zalesie- ok. 22km Toruń-Okonin-32km Według mnie nafajniej jest w Okoninie, i sądzę że lepiej jest się poopalać na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No nie wiem Nad wodą nie bardzo jest gdzie bezpiecznie postawić tyle aut. Ja bym już nie zmieniał planu. Nad wodę to pojedziemy sobie do ośrodka w Samociążku (pierwotny plan). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to o 12:00 pod Pietrkiem i Pawłem A później proponowałbym tego grilla zrobić na Kamionkach albo w Okoninie, nad jeziorem! Toruń-Kamionki- ok. 29km Toruń-Zalesie- ok. 22km Toruń-Okonin-32km jak wciśniesz palec nad jedno z tych miejscowości które podałeś w niedziele przy takiej pogodzie to będziesz dobry, ja tydzień temu pojechałem nad morze się wykapać bo w nad okolicznymi jeziorami tyle chołoty jest w weeken że szkoda gadac i jeszcze pełno znajomych ryjów i patrzą się na człowieka jak nie wiem na kogo, zastanów się człowieku, wiem żę po śmierci michaela jacksona nie możesz się pozbierać ale wszystko jakoś się ułoży, nie przejmuj się Przemku Według mnie nafajniej jest w Okoninie, i sądzę że lepiej jest się poopalać na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 spotykamy sie kolo piotra i pawla. na miejscu ustalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Jestem na 100% na Stacji w Strzyżawie...Jade pod Piotra i Pawła na pogaduchy ale dalej już niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ok nie ma sprawy wazne ze jedna osoba wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 to gdzie bedziecie? zalesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 spocik uwazam za udany teraz trzeba popracowac nad liczba ale mysle ze po wakacjach bedzie nas sporo wiecej a teraz cos na rozweselenie jak zakryc tablice rejestracyjna nie uzywajac programu. oto jeden ze sposobow http://www.najauto.pl/ogloszenie/215909/audi-a4-b5-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi