Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Mimo iż nie było duzo aut, było bardzo pozytywnie Pozdrawiamy [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ............................................................................................... spocik mysle ze byl udany pomimo nie duzej ilosci aut, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Również uważam spotkanie za udane:) Tym bardziej ze to moje pierwsze ale napewno nie ostatnie:) Tylko szkoda ze moglem byc wyłącznie pod PiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Potwierdzam, całkiem przyjemnie było Koleżanki z Rumunii też ok, tylko strasznie zapracowane hehehe Pozdrawiam i zapraszam następnym razem do Brodnicy, uderzymy na Bachotek albo Zbiczno na ośrodek. Rowerki wodne, ping-pong, piwko itp..., byleby tylko pogoda się utrzymała. Ja tam też kilka fotek zrobiłem ale wrzucę jutro bo dopiero zjechałem na chatę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ale tu sie dzieje na forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam. Wrzucam kilka fotek z ostatniego spotkania. Sorka za jakość ale niepotrzebnie ustawiłem na 5Mpx i po zmniejszeniu zrobiła się pikseloza. Jeszcze mam pytanie... Ściągnąłem sobie tego PhotoShopa 7.0 ale za cholere nie wiem jak wstawić te ramki klubowe. Gdyby ktoś mógł mi wyjaśnić łopatologicznie jak to zrobić będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Też byłem na spociku, widzę Panowie z Brodnicy również Pozdrawiam i dzięki za fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 spocik skromny ale pogoda dopisała i fotki niezłe wyszły pozdrowionka :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 cześć czy ktoś z 3-miasta może zna to autko i potwierdzi że może czegoś brakuje ważnego w opisie ? http://allegro.pl/item711119296_a6_abt_2_0tdi_190ps_400nm_indvidual_mega_wypasiona.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ściągnąłem sobie tego PhotoShopa 7.0 ale za cholere nie wiem jak wstawić te ramki klubowe. Gdyby ktoś mógł mi wyjaśnić łopatologicznie jak to zrobić będę bardzo wdzięczny. Generalnie musisz operować na warstwach. Otwierasz zdjęcie które chcesz wkleić oraz plik ramka.psd. Na zdjęciu do wklejenia zaznaczasz wszystko Zaznacz/Wszystko (CTRL+A) Przełączasz się na plik ramka.psd, w okienku warstw (menu okno/warstwy lub klawisz F7) klikasz na czarną warstwę opisaną Zamiast tej warstwy wklej zdjęcie. Wklejasz zawartość schowka Edycja/Wklej (CTRL+V) Zdjęcie będzie najprawdopodobniej zbyt duże, więc musisz przeskalować tą warstwę, w tym celu wciskasz Edycja/Przekształć/Skaluj (CTRL+T), następnie symbol łańcucha [ link ] by zablokować proporcje. W tym momencie łapiąc za rogi warstwy zmieniasz jej rozmiary. Klikając na rogu zmieniasz rozmiar warstwy, klikając wewnątrz zaznaczenia przesuwasz je. Przeształcenie zatwierdzasz enterem, anulujesz esc. Chcąc zapisać gotowe zdjęcie wybierasz Plik/Zapisz dla Weba (CTRL+SHIFT+S), wybierasz typ pliku .jpg, jakość (najlepiej między 70-90) i klikasz OK [br]Pomocne jest też okienko historii, w którym można cofnąć się do poprzednio wykonanych czynności. * * * U mnie pojawił się długo wyczekiwany mod Zapraszam do mojego do wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_powoli_robi_sie_srebrna_strzala_d-t46649.0.html;msg1037647#msg1037647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Piękne dzięki Reniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 jak cos to niedlugo bede mial fotele do sprzedania, kierowcy w calosci stan wydaje mia sie bdb, rzadnych przetarc, wytarc, moze potrzeba delikatnie przeprac, wersja oczywiscie europejska jedyny minus to brak regulacji czesci ledzwiowej, i fotel pasazera ale tam jest przetarte oparcie, takze moze ktos na czesci by potzrebowal, no i oczywiscie dwa zaglowki stan bdb, jak cos to pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Która "ośka" się pościga po lesie? ps. Grzybów jeszcze nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroghot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Panowie pytanie - prał ktoś sam tapicerke w aucie????? jeśli tak proszę o wskazówki. No chyba że macie dobrą firme do polecenia w Toruniu co robi to jakiś sprzętem a nie płynem i gąbką jak u mnie pod blokiem Muszę wyczyścić bo już zasyfiona i już miałem dać do firmy jak zobaczyłem w jaki sposób oni to robią za 180pln - stwierdziłem że wole sam jak ma to tak wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwat23 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 chłopaki nowe edycja naklejek 3d tylko 140szt http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_iii_edycja_do_rozdania_140_szt-t91344.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Która "ośka" się pościga po lesie? ps. Grzybów jeszcze nie ma... ja to pewnie nawet bym tam nie dojechal...zawiesilbym sie na pierwszym zjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Która "ośka" się pościga po lesie? ps. Grzybów jeszcze nie ma... ja to pewnie nawet bym tam nie dojechal...zawiesilbym sie na pierwszym zjezdzie Jeżeli obniżałeś to pewnie tak [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 02:33_________________________________________________Ostatnio mile mnie zaskoczyło moje auto. Spodziewałem się spalania na poziomie 11L w mieście (czyli jak książkowo) a tu wyszło 9L Jeżeli dorzucę do tego miasta jakąś traskę, na przykład ostatni wyjazd na spotkanie klubowiczów to wyszło 7.7L PALIWO made in BLISKA. Dzisiaj zalałem 40L Statoil, zobaczymy co wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Coś robimy w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 wlasnie robimy cos? majki mam zrobiona twoja popielniczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 moze w niedziele cos bysmy skrecili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi