komar865 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 dobry! wczoraj w nocy wrocilem z targow! watroba do wymiany a tutaj co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jutro spocik w Bydgoszczy, ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ciekawe czy ktoś prócz Bydgoszczan się pojawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ciekawe czy ktoś prócz Bydgoszczan się pojawi :gwizdanie: CIEKAWE..... CIEKAWE..... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 O w mordę jeża. Długo nie byłem na forum i widzę, że jakaś wojna CT vs CB się zrobiła Nie możecie się spotykać w Górsku albo w Złejwsi Wielkiej? Parę lat temu był festyn pt. "Pojednanie Toruń-Bydgoszcz" i wszyscy spotkali się dokładnie na środku czyli tam gdzie jest teraz Shell w Złejwsi. Geograficzny środek między miastami jest właśnie tam, więc teraz tam się spotykajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Binek była propozycja spotkania w połowie drogi (koło krzyża Popiełuszki) niestety na razie bez akceptacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 proszę zaznaczyć bez akceptacji jednej ze stron.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 proszę zaznaczyć bez akceptacji jednej ze stron.... nie napisze tak bo nie chce nikogo prowokować poprostu wolałbym widzieć Was zgodnych....dla przyjaźni idących na kompromis ... obojętnie z której strony Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 nikt nie chce sie sprzeczać i prowadzić zupełnie bezsensowną wojne... tylko szkoda że gdy człowiek spotka sie o późniejszej porze u siebie w mieście bo poprostu z braku czasu nie mógł dojechać to robi się z tego wielką afere... ja tego nie nakręciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 widzę że coś sie ruszyło ale bydgoszcz nie chce nawet do połowy drogi przyjechac w stronę torunia, a dwa to logiczne że jest was wiecej i statystyki w takim głosowania będą po waszej stronie zajmij się spotami Hondy ex-miłośniku Audi mam nadzieję że pochopnie to napisałeś chyba że chcesz mi coś powiedzieć w oczy, to może będziesz miał jutro okazję chociaż biore poprawkę, bo nie raz się zdarzało że z czyms wyskoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 okazji nie będzie a szkoda [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:15_________________________________________________ chociaż biore poprawkę, bo nie raz się zdarzało że z czyms wyskoczyłeś i o to chodzi [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:16_________________________________________________Majki ogólnie to czepiam sie ciągle Ciebie bo boli mnie to że jeszcze nigdy mi flaszki nie postawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 okazji nie będzie a szkoda [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:15_________________________________________________ chociaż biore poprawkę, bo nie raz się zdarzało że z czyms wyskoczyłeś i o to chodzi [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:16_________________________________________________Majki ogólnie to czepiam sie ciągle Ciebie bo boli mnie to że jeszcze nigdy mi flaszki nie postawiłeś tak myślałem więc jesli nie przyjeżdzasz na spoty to nie czepiaj się innych a flaszke to niby z jakiej okazji cos chyba Ci się ostatnio pomieszło w główce, nie dość że świerzak w klubie , d*pę ci kiedys na trasie uratowałem to w dodatku majaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Widzę że nadal jest to samo, Ja natomiast popieram słowa Binka ale nic na to nie poradzimy że tak jest. Jędrek piszesz czy ktoś oprócz Was się pojawi? Dziwnie to brzmi bo jak zapraszało nas Audi 80 to przyjechały A3, A4, 80, 90, a Ty napisałeś że nie chce Ci się bo jest zimno, a siedziałeś w domu więc wydaje mi się że mogłeś przyjechać i pogadać. A3 np przyjechały z Bydgoszczy oraz Brodnicy i nie stanowiło dla nich to problemu. Ale nie ma się teraz co kłócić o przeszłość. Jutro napiszę czy pojawię się na spocie, ponieważ muszę odprowadzić 2 auto na serwis i nie wiem o której to się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 znam tu wszystkich dobrze a co niektórych bardzo dobrze i mogłem sie spodziewac takiej reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Koofa dziewuchy nie drapać się Jutro robimy spota ponadplanowego w Bydgoszczy, mam nadzieje że ktoś z piernikowa również zawita Nie piszę tego by kogoś wpienić, po prostu było by miło ZNOWU stanowić ekipę a nie gryzące się "maluczcy ludzie" którzy spierają się, co jest lepsze piernik czy czekoladki z jutrzenki Jeśli chcemy iść do przodu, proponuję nie wracać do tematu absencji, da się to zrobić? Miejcie też na uwadze, że takie kwasy nie zachęcą nowych forumowiczów do uczestnictwa w spotkaniach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Koofa dziewuchy nie drapać się Jutro robimy spota ponadplanowego w Bydgoszczy, mam nadzieje że ktoś z piernikowa również zawita Nie piszę tego by kogoś wpienić, po prostu było by miło ZNOWU stanowić ekipę a nie gryzące się "maluczcy ludzie" którzy spierają się, co jest lepsze piernik czy czekoladki z jutrzenki Jeśli chcemy iść do przodu, proponuję nie wracać do tematu absencji, da się to zrobić? Miejcie też na uwadze, że takie kwasy nie zachęcą nowych forumowiczów do uczestnictwa w spotkaniach :gwizdanie: Reniu zgadzam się z Tobą w 100% ja postaram się ogarnąć swój temat abym mógł wpaść na tą 17. Wszystko zależne od 2 osoby z którą jadę odwieźć samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wiadomo jeżeli się spotka w większym gronie, zawsze można pomyśleć o jakieś organizacji (nowe miejsca, jakieś wyzwania) i wogóle. Także mam nadzieję że do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jędrek piszesz czy ktoś oprócz Was się pojawi? Dziwnie to brzmi bo jak zapraszało nas Audi 80 to przyjechały A3, A4, 80, 90, a Ty napisałeś że nie chce Ci się bo jest zimno, a siedziałeś w domu więc wydaje mi się że mogłeś przyjechać i pogadać. napisałem tak bo wtedy było zimno i rzeczywiście mi się nie chciało nie siedziałem w domu bo byłem na imprezie więc nie mogłem przyjechać i pogadać, ponadto nie przyjechałem dlatego, że z kuj-pom A4 chyba nikt nie jechał (Bydgoszcz), a z A3 tylko 1 osoba jechała bydgoska... ale nie ma co się tutaj gryźć.. w A3-clubie to dopiero była wojna, ale tam to spotu nie było od wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi