krzychu-trn Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jędrek piszesz czy ktoś oprócz Was się pojawi? Dziwnie to brzmi bo jak zapraszało nas Audi 80 to przyjechały A3, A4, 80, 90, a Ty napisałeś że nie chce Ci się bo jest zimno, a siedziałeś w domu więc wydaje mi się że mogłeś przyjechać i pogadać. napisałem tak bo wtedy było zimno i rzeczywiście mi się nie chciało nie siedziałem w domu bo byłem na imprezie więc nie mogłem przyjechać i pogadać, ponadto nie przyjechałem dlatego, że z kuj-pom A4 chyba nikt nie jechał (Bydgoszcz), a z A3 tylko 1 osoba jechała bydgoska... ale nie ma co się tutaj gryźć.. w A3-clubie to dopiero była wojna, ale tam to spotu nie było od wakacji Zgadza się nie ma się co gryźć bo szkoda czasu i nerwów. Starajmy się żeby było tak jak kiedyś tzn jak tu wstąpiłem bo tak jak Reniu napisał takie posty jak były tylko zniechęcają nowych. Pozdrówka [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:57_________________________________________________Ale fakt faktem i tak tzeba jakieś neutralne miejsce spotkań ugadać. Mam nadzieję że jutro dojadę i coś ustalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A po kij ustalać coś neutralnego? Co to w ogólę znaczy? Ja nie mam problemu by nawet czmychnąć w drugą stronę niżli na Toruń... :gwizdanie: Był Toruń, Inowrocław, Zławieś Wielka, Poznań... nie dajmy się zwariować. Niech życie ma swój smaczek, raz Bydgoszcz, raz Toruński piernik-laczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Może żle to ująłem chodziło mi o jakieś (może) nowe miejsce ale oczywiście bliskie dla obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 w solcu w jura parku tam jest taki plac zabaw duży,jak sie ludzie wyszaleją to może wam agresja przejdzie [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 01:11_________________________________________________a koło solbetu jest parking duży cały wybrukowany więc można sie zimą furkami pobawić [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 01:13_________________________________________________Ale to tylko propozycja świeżaka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie dość że świerzak w klubie z tym się zgodze d*pę ci kiedyś na trasie uratowałem to w dodatku majaczysz pamietam pamietam młody ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a wracając do spotów to chyba nikt już nie pamięta że Bydgoszcz też nie raz nie dwa dawała ciała z obecnością w Toruniu np: 23.07.2010 Toruń PiP 08.08.2010 Toruń PiP gdzie wtedy byli Ci co dzisiaj napinają się na kolegów z Torunia :?: morał: każdemu się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dobra już dajemy sobie na luz... ja dzisiaj niestety nie wiem czy sie wyrobie, siły wyższe .. bardzo bym chciał... ale z tego co wiem ktoś z Torunia napewno zawita Miłego dnia i Spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Świetnie to ująłeś rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ja wlasnie wrocilem z uczelnii i zaraz mykam na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubaAKP Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ale da ktoś jakieś konkrety bo ani godziny ani miejsca czy 17 łuczniczka to potwierdzone info ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:36_________________________________________________17 pod Tesco zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wiśnia jeszcze kilka spotów w garażu i żabka będzie w lepszym stanie niż jak z taśmy produkcyjnej zjeżdzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja juz w domku , dziekuje za spota i oczywiscie pozdrowienia dla całej ekipy ps : czekam za zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie Zaraz zasiadam do obrabiania fociszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 rowniez dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 manny zerknij w temat dotyczacy kart rabatowych orlena , bedzie zwrot kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Również dzięki za spota koledzy i koleżanki A i TURBO znów działa jak się należy :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 rowniez dziekuje wszystkim za spota!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi