Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

Jędrek piszesz czy ktoś oprócz Was się pojawi? Dziwnie to brzmi bo jak zapraszało nas Audi 80 to przyjechały A3, A4, 80, 90, a Ty napisałeś że nie chce Ci się bo jest zimno, a siedziałeś w domu więc wydaje mi się że mogłeś przyjechać i pogadać.

napisałem tak bo wtedy było zimno i rzeczywiście mi się nie chciało :cool1: nie siedziałem w domu bo byłem na imprezie więc nie mogłem przyjechać i pogadać, ponadto nie przyjechałem dlatego, że z kuj-pom A4 chyba nikt nie jechał (Bydgoszcz), a z A3 tylko 1 osoba jechała bydgoska... ale nie ma co się tutaj gryźć.. w A3-clubie to dopiero była wojna, ale tam to spotu nie było od wakacji :thumbdown:

Zgadza się nie ma się co gryźć bo szkoda czasu i nerwów. Starajmy się żeby było tak jak kiedyś tzn jak tu wstąpiłem bo tak jak Reniu napisał takie posty jak były tylko zniechęcają nowych. Pozdrówka [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:57_________________________________________________Ale fakt faktem i tak tzeba jakieś neutralne miejsce spotkań ugadać. Mam nadzieję że jutro dojadę i coś ustalimy :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

A po kij ustalać coś neutralnego? Co to w ogólę znaczy? :przebiegly: Ja nie mam problemu by nawet czmychnąć w drugą stronę niżli na Toruń... :gwizdanie: Był Toruń, Inowrocław, Zławieś Wielka, Poznań... nie dajmy się zwariować.

Niech życie ma swój smaczek, raz Bydgoszcz, raz Toruński piernik-laczek :polew:

w solcu w jura parku :decayed: tam jest taki plac zabaw duży,jak sie ludzie wyszaleją to może wam agresja przejdzie :kox: [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 01:11_________________________________________________a koło solbetu jest parking duży cały wybrukowany więc można sie zimą furkami pobawić :evil:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 01:13_________________________________________________Ale to tylko propozycja świeżaka :gwizdanie:

Gość -makaveli-

nie dość że świerzak w klubie

z tym się zgodze :decayed:

d*pę ci kiedyś na trasie uratowałem to w dodatku majaczysz

pamietam pamietam młody :notworthy::good:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a wracając do spotów to chyba nikt już nie pamięta że Bydgoszcz też nie raz nie dwa dawała ciała z obecnością w Toruniu :cool1:

np:

23.07.2010 Toruń PiP

08.08.2010 Toruń PiP

gdzie wtedy byli Ci co dzisiaj napinają się na kolegów z Torunia :?: :evil:

morał:

każdemu się zdarza :sarcastic:

:hi:

dobra już dajemy sobie na luz... ja dzisiaj niestety nie wiem czy sie wyrobie, siły wyższe .. bardzo bym chciał... ale z tego co wiem ktoś z Torunia napewno zawita :) Miłego dnia i Spota