Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzis tez napewno odpadam jutro moze... :tongue4: Swoja drogą chlopaki kto poratuje w biedzie potrzebna 1szt przetwornicy HID H7 bo mi padła w zabie moze ma ktos jakas stara niepotrzebna co bym nie musial kupowac nowej bo cena 1 szt zacheca do kupna całego zestawu HID :confused4::tongue4:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jeszcze raz przepraszam... niestety nie z mojej winy, jutro od 18:30 zamelduję się pod tesco z koszulkami więc jak coś to zapraszam :hi:

Opublikowano

ku przestrodze koleżanki i koledzy...

Opublikowano

Nowo otwarty parking podziemny w Toruniu do 9 stycznia będzie można na nim parkować za darmo."

Opublikowano

Nowo otwarty parking podziemny w Toruniu do 9 stycznia będzie można na nim parkować za darmo."

:hi:

parking może w porzadku ale wjazd i wyjazd z niego :thumbdown::polew:

wstyd kogos zaprosic z innego miasta :mysli:

NIE POLECAM :kwasny:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Siemanko :siema:

Opublikowano

Masz rację majki wczoraj zobaczyliśmy co to oznacza. jak tego nie poprawią to będzie porażka. Pozdrówki :>

to i tak juz w radiu mowili ze go poprawiali :decayed:

Opublikowano

ja bede na 19 pod tesco..jakby cos sie zmienilo to prosze o info na kom bo znikam z domu

Opublikowano

spoko, ja będę już od 18:30 bo zawożę ojca na imieniny do miasta :hi:

Opublikowano

Masz rację majki wczoraj zobaczyliśmy co to oznacza. jak tego nie poprawią to będzie porażka. Pozdrówki :>

to i tak juz w radiu mowili ze go poprawiali :decayed:

to chyba tylko mówili :polew:

albo poprawiali

wirtualnie :polew:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 17:02_________________________________________________jedź i zobacz a raczej, jak mówia słowa pewnej piosenki.... WEŹ TO POCZUJ :polew:

NIE POPISALI SIĘ :sick3:

Opublikowano

:hi:

Dziękuję za ostatnie w tym roku miłe spotkanie. Szkoda, że było nas tak niewielu.

Jędruś, dzięki za koszulkę naszego klubu, jest :good:

Reniu, życzę Ci abyś w Nowym Roku 2011, wyzwolił się z nałogu. Będę trzymał kciuki :decayed:

Michale, zainwestuj w odmrażacz, albo zrobimy zrzutę, żebyś nie przyjeżdżał na "gaszenie świec" :gwizdanie:

Arturze, jestem pełen podziwu dla Twojego zapału w modzeniu :notworthy: Oby plany Ci się spełniły.

Werciu, Twoje auto było też, szkoda, że Ciebie z nami nie było.Życzę Ci, abyś miała więcej czasu wolnego w przyszłym roku.

A na koniec, życzę wszystkim forumowiczom, a w szczególności grupie kujawsko pomorskiej, wszystkiego co najlepsze, oczywiście, ściśle związane z :audi:

Opublikowano

Tomek... to będzie pikuś ;) Bardziej martwił bym się o Artura by przy %% sobie nie dał luzu w tej kwestii :wink4:

Spotkanie jak zwykle bardzo miłe :good: w drodze powrotnej z garażu tak mnie wypiździło, że chyba tylko jakiś grzaniec będzie w stanie mnie uratować :kox:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:48_________________________________________________[edit]

New York City Sanitation Worker Wrecks Ford Explorer :blink:

Gość -makaveli-
Opublikowano

dzisiejszy dzwon w fordonie

!

55-letni mężczyzna (pieszy) nie żyje

40-letki kierowca w stanie ciężkim w szpitalu