Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to auto kolegi karolusss, a on nie ma czarnych felg tylko czarne kołpaki :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba to ciebie przyuważyłem w zeszłym roku (tzn. może 2009 :wink4: ) w E-gu ... ale jak to kołpaczki to nie pomożesz mi specjalnie :kwasny:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano

witam

posiada ktoś lub wie kto ma na sprzedanie

- pompę powietrza wtórnego(zwrotnego)

- kratkę(osłonkę) prawą od zderzaka która osłania halogen?

u mnie nie mogę nigdzie znaleźć ;)

Opublikowano

"- kratkę(osłonkę) prawą od zderzaka która osłania halogen?" ty sie dziwisz ze nie mozesz jej dostac... moze ebay...

Gość -makaveli-
Opublikowano

bebeto napisz do 89paweł89 bo ostatnio miał dwie b5-tki na części, a slaviozo miał jedna poliftową avant :wink4:

Opublikowano

"- kratkę(osłonkę) prawą od zderzaka która osłania halogen?" ty sie dziwisz ze nie mozesz jej dostac... moze ebay...

aż tak trudno ją dostać?;)

wina zimy że się zgubiła :P [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 09:21_________________________________________________

bebeto napisz do 89paweł89 bo ostatnio miał dwie b5-tki na części, a slaviozo miał jedna poliftową avant :wink4:

do 89paweł89 napisałem do tego drugiego zaraz napisze :)

Opublikowano

aż tak trudną ją dostać?;)

wina zimy że się zgubiła :P [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 09:21_________________________________________________

do 89paweł89 napisałem do tego drugiego zaraz napisze :)

do pawla nie masz po co pisac, ty msz zderzak przedliftowy w aucie po lifcie, taki wynalazek puszczany tylko na usa z ori halogenami tez puszczanymi tylko na usa, kratka od polifta jest zupelnie inna i niebedzie pasowac, a dorwac taka jak ty potrzebujesz to jest bardzo trudno w pl, i na ebayu rzadko bywaja....

Opublikowano

do pawla nie masz po co pisac, ty msz zderzak przedliftowy w aucie po lifcie, taki wynalazek puszczany tylko na usa z ori halogenami tez puszczanymi tylko na usa, kratka od polifta jest zupelnie inna i niebedzie pasowac, a dorwac taka jak ty potrzebujesz to jest bardzo trudno w pl, i na ebayu rzadko bywaja....

wcale mnie nie pocieszyłeś... wychodzi na to że szybciej kupie zderzak od S4 niż tę kratkę...

Opublikowano

wcale mnie nie pocieszyłeś... wychodzi na to że szybciej kupie zderzak od S4 niż tę kratkę...

dokladnie tak

Opublikowano

a4b8.png

To z tyłu mam nadzieję zwerbowane do klubu.

Opublikowano

Tego z przodu też się nie dało? :mysli: