Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 RS4 Kuby było kilka razy uderzone, a teraz już śmiga po Litwie z tego co wiem Jakiś miesiąc temu jeszcze je widziałem u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Grzechu, a tak przy okazji to Ize weźmiesz ze soba? chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Grzechu, a tak przy okazji to Ize weźmiesz ze soba? chyba tak To fajnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 co to za mazda byla? moze niebieska mx5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 pare dni czlowieka na forum nie ma i tyle czytania [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 14:46_________________________________________________a tak na marginesie to gdzie teraz spot? bo sie pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jak w podwieszonym poście... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zakupy u Konara porobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Rozumiem, że chcesz się zakupami pochwalić na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ładnie dajecie pany juz się człowiek od czytania odzwyczaił ale dobrze jest tylko konkretnych ustaleń jeszcze nie widzę i decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 majki,jak zwykle kurz opada po bitwie to wracamy do rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 przez te nocki w pracy mam tu tyle do czytania ze masakra :> a od jutra 4 dni wolnego :yeee: ja tam tez lubie postac kolo auta a szczegulnie kolo tesco no nie moge rozstac sie z praca tak ja kocham :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie wiem czy złoże wszystko do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 [quote name=wera ] przez te nocki w pracy mam tu tyle do czytania ze masakra :> a od jutra 4 dni wolnego :yeee: ja tam tez lubie postac kolo auta a szczegulnie kolo tesco no nie moge rozstac sie z praca tak ja kocham :polew: ja mam od dziś wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale dobrze jest tylko konkretnych ustaleń jeszcze nie widzę i decyzji Hmm... zobaczmy... ku***a jak wyżej czyli 9 Listopad godz 18 przecież rozmawiamy już teraz o spocie w Bydgoszczy a nie karczmie czy czym kolwiek a tak na marginesie to gdzie teraz spot? bo sie pogubiłem Jak w podwieszonym poście... :gwizdanie: Najbliższy spot: niedziela, 9 stycznia 2011, godz. 18.00, Bydgoszcz, dolny parking Tesco lub HWS Łuczniczka ZAPRASZAMY!!! I jak? Coś widać? *** Padła jeszcze propozycja dla głodnych: hmmm jako że większość (o ile nie wszyscy) kolegów z Torunia jest chętnych na pizze to może podjedziecie wcześniej(Ci z Torunia) ....posiedzimy,zjemy, i razem pojedziemy na "oficjalnego" spota pod Tesco trzeba szukać jakiegoś kompromisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemanko Kochani! Mam pytanko: Czy ktoś z Was posiada te lampy? http://allegro.pl/audi-a4-b5-99-01-lampy-po-lifcie-nowe-l-p-komplet-i1394449180.html 359zł za komplet, na pewno nie są lepsze od FK DEPO, ale tragedii chyba nie ma co? Jeśli ktoś ma na opchnięcie lampy do B5 po lifcie po fajnej cenie to piszcie na priv. Odpowiedzi w tej kwestii również na PM, najlepiej od kogoś kto posiada takowe reflektory. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Napisz do gościa jakiej produkcji sa te lampy. Na moje to zwykłe DEPO lub FK tyle, że teraz w dobrej cenie (od jakiegoś czasu powoli spada). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 FK i DEPO są po 500zł w górę, te miał Paweł89 i kupował gdzieś w Bydzi za 350zł i to są jakieś chińskie chyba, stąd moje pytanie. Ale maila napiszę i zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 FK i DEPO są po 500zł w górę, te miał Paweł89 i kupował gdzieś w Bydzi za 350zł i to są jakieś chińskie chyba, stąd moje pytanie. Ale maila napiszę i zapytam Binek, ja za swoje DEPO rok temu dawałem 420zł z przesyłką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 FK i DEPO są po 500zł w górę, te miał Paweł89 i kupował gdzieś w Bydzi za 350zł i to są jakieś chińskie chyba, stąd moje pytanie. Ale maila napiszę i zapytam Binek, ja za swoje DEPO rok temu dawałem 420zł z przesyłką... ja pół roku temu 420zł z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 RS4 Kuby było kilka razy uderzone, a teraz już śmiga po Litwie z tego co wiem Jakiś miesiąc temu jeszcze je widziałem u nas co najmniej od listopada jest sprzedane z tego co wiem (w listopadzie się o tym dowiedziałem) co to za mazda byla? moze niebieska mx5? dokładnie, Mazda mojego brata ale jeszcze za czasów dawnego właściciela.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi