Newman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 SPOT IN BYDGOSZCZ 09.01.2011 TESCO + BONUS - PIZZA 1.Grzechu + bonus 2.Damian + bonus 3.Krzychu + bonus 4.Wiśnia + bonus 5.Reniu 6.Artur 7.Jędrek 8.wera 9.blondi + bonus 10.Newman a na ktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wiśnia się z Kobietą wybiera więc sama nie będziesz na pewno. No to super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 I czy będzie jeszcze jakaś koleżanka bo jak tylko ja to lipa:/Iza będzie ale tylko na bonusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ale ja mam jeszcze pytanie... o ktorej godzinie? I czy będzie jeszcze jakaś koleżanka bo jak tylko ja to lipa:/ a widzę, że Wera się nie pisze na bonus:/ no chyba, ze zmienisz zdanie?? :> niestety dzis nie dysponuje taka iloscia czasu wiec bede tylko w tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 vera pod TESCO na sportowo bądź ubrana bez sprzętu [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________wujek Adi na filmiku wymiata trzeba ten filmik wysłać do zarządu dróg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 pisałem juz predzej... ale napisze jeszcze raz.... zbiórka o godz: 16.05 na parkingu Piotra i Pawła przy Broniewskiego... wyjeżdzamy o 16.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 jak kto lubi, majac dostep do wifi naprawde sporo mozna w nim nagrzebac, dosyc dobrze przeglada sie internet, i filmy np na youtube, nie mialem predzej do czynienia z tego typu telefonami wiec ciezko porownac mi go do czegos Co do telefonu to cena dobra, aczkolwiek wyczytałem w necie, że bateria słabo trzyma, a ja przy swoim nowym telefonie chciałem uniknąć częstego ładowania. [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:18_________________________________________________[quote name=wera ] niestety dzis nie dysponuje taka iloscia czasu wiec bede tylko w tesco TESCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nosba fura w prawym górnym rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nosba fura w prawym górnym rogu Poodświeżaj trochę stronę to zobaczysz również inne ciekawe furki Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 SPOT IN BYDGOSZCZ 09.01.2011 TESCO + BONUS - PIZZA 1.Grzechu + bonus 2.Damian + bonus 3.Krzychu + bonus 4.Wiśnia + bonus 5.Reniu 6.Artur 7.Jędrek 8.wera 9.blondi + bonus 10.Newman a na ktora? standardowo 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nosba fura w prawym górnym rogu Poodświeżaj trochę stronę to zobaczysz również inne ciekawe furki Dzieńdoberek twoja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wiśnia jeszcze raz mnie obudzisz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jędras, weź na spot koszulkę jak możesz Postaram się choć na chwilę wpaść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 spoko koszulki leżą w bagażniku żebym nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak czytam i widze ze troche autek bedzie...a czy ja dojade z tym bolemm glowy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak czytam i widze ze troche autek bedzie...a czy ja dojade z tym bolemm glowy ;( jak juz wyjedziesz to cie przestanie bolec :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 mnie niestety nie bedzie przeziębienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi