tomek198724 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 witam mam problem z podgrzewaniem fotela od kierowcy bo nie grzeje mi oparcie a na dole grzeje normalnie wie ktos co to moze byc
tomek198724 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 tak grzeje idealnie tylko od strony kierowcy nie chce grzać
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie wiem co masz za fotele ale ja się nie spotkałem aby oparcie grzało nawet w moim niby nowym Touranie Ale ogólnie jeśli takowe by były to prawdopodobnie mata grzejna się skończyła więc trzeba rozebrać fotel i wymienić na nową.
tomek198724 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 tez tak mysle ale ciekawe czy nie da sie tego sprawdzic i sam nie chce sie czepiac nie wiesz moze czy tu w okolicy jest taki ktos
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wątpię ale popytać można chociaż więcej wezmą niż kupić używany dobry fotel
Azazello Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Był o tym temat zapewne masz przepalone te druty w fotelu to jest częsty problem w podgrzewanych fotelach
przemciotorun Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jest caly watek, jak sprawdzic/naprawic maty, nowych nie ma co kupywac, bo cena to kosmos, jak nie chcesz naprawiac to zrob tak jak pisal chudineze, kup caly fotel obojetnie czy prawy czy lewy, przetarty/brudny, bo mata jest ta sama, a takie zajechane fotele mozna dostac za ok 50 zl...
Rekomendowane odpowiedzi