kami.gda Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Przepraszam za to zdjęcie z adresem strony, ale ta Audi to nowy nabytek i jeszcze nie zdążyłam jej sama ładnie sfotografować. Poprawię się w najbliższym czasie . była Pre fotka ale w avatarze ... PS. troche mało fotek jak na chwalenie sie autem [keżor][br]Dopisany: 21 Listopad 2007, 12:11 _________________________________________________No to następne... Niestety wszystkie robione przed kupnem. Ale jak narazie nic się nie zmieniło [br]Dopisany: 21 Listopad 2007, 14:44 _________________________________________________
Rafaell Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 bardzo ładna i widać że zadbana :th:
Maniusiek28 Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 zyklon....zyklon....to handlarz z elbląga, prawda? Autko super
neever Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Piękna a4 :th: :th: Najlepsze jest ze to TDI :th: pogratulować zakupu :th: pozdro :th:
woncki Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 MMMMM ładna :oklaski: , do tego większa fela i baja
Tony Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Sedan po II lifcie... Czy może być coś piękniejszego? (Tylko nie próbujcie mi wmówić, że Avant po II lifcie ). Nie trzeba nic zmieniać. Większa felga i będzie Drewienko w środku by ładnie wyglądało Ja u siebie jutro będę miał
Sek Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 przesliczna, piekny kolor, do tego felgi 17" gleba i (xenon) i bedzie przepiekna
fahrenheit Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 w kosmos prosze , taka 3ba niezle, dlugo i czyms porzadnym ....
robert191 Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 nie ma jak to ladny traktor i to jeszcze po lifcie , tylko lac gnojuwke i jezdzic . 17 na lato i bedzie miodzio :a4fan: :th:
kami.gda Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 Wow dzięki za opinie, też jestem dumna :> w sumie to 7 lat czekałam, żeby a4 kupić (zaczęliśmy od Kaddeta, potem jajko, a ostatnio Astra). Koła 17 na pewno, ale z tym niestety trzeba poczekać aż się sezon zimowy skończy. Tak szczerze mówiąc (wstyd się przyznać) to ja na fotelu pasażera tylko jeżdżę , to bardziej mojego męża oczko w głowie. Nawet gdybym miała prawko, to nie wiem czy pozwoliby mi jeździć . Tak handlarz był z Elbląga (choć mu zrobiłam kryptoreklamę - szczególnie nie polecam), a autko wypatrzyliśmy na giełdzie i to była miłość od pierwszego wejrzenia Ja chciałam A6, ale wszystkie oglądane były pomęczone, brakło też trochę kasy, a co najbardziej przeważyło w A6 jest problem z silnikami diesla: 1,9 - za mało na ten samochód, a 2,5 - ma złe opinie, podobno bardzo wadliwe, no i kosmiczny koszt wymiany paska rozrządu. W sumie jestem
Rekomendowane odpowiedzi